Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

Grandin

Smak på Coor

Om du har fulgt med i tidligere numre av Nova, så har du sikkert sett at Coor har utviklet et nytt matkonsept – FOOD by Coor. I Norge har vi satset sterkt på dette.

Les mer
stad

Nanoteknologi – frelse eller felle?

De siste årene har nye nanomaterialer gjort sitt inntog på markedet for renholdstjenester. Samtidig som potensialet med nanoteknologi er lovende, vet vi at det er alt annet enn risikofritt. Her forklarer Ulf Wretskog, adm.

Les mer
mikael stöhr

Ny på jobben

Mikael Stöhr er ny konsernsjef i Coor. Her finner du et miniportrett, og i neste nummer byr vi på et lengre intervju. Mikael Stöhr har vært konsernsjef i Coor siden 4. mars 2013.

Les mer
Coor

Hvorfor har du outsourcet støttefunksjonene dine?

Bestillere fra hele Norden deler sitt syn på ulike spørsmål. I dette nummeret svarer de på spørsmål om hvorfor de outsourcet sine støttefunksjoner.

Les mer
Skruva upp

Nå strammer vi inn kravene!

Årets miljørevisjon viser at Coors kunder er både engasjerte og drevne i sitt miljøarbeid. På tre år har man kommet så langt at det nå er nødvendig å heve kravene for å oppnå gullnivået i Coors miljømerking.

Les mer
Rikard Wannerholt

1 + 1 = 3

I desember 2012 overtok Coor serviceselskapet Addici. Nå pågår det et intensivt arbeid med å skape en ny plattform, basert på de beste og smarteste løsningene fra begge selskapene.

Les mer
Markus Danielsson

En million baller i luften

Omtrent en million oppdrag i året. Det er hva Coor tar imot, utfører og rapporterer tilbake om. Dessuten lover man forbedringer og effektiviseringer i hver kontrakt. For å lykkes med det kreves det kontroll. Og ballfølelse.

Les mer