VĂ¥re konsepter for kantiner og personalrestauranter

FOOD by Coor er vårt konsept som leverer førsteklasses måltidsopplevelser. Vi har fokus på personlig service, verdiskapende styring og optimal drift. Vi har i en årrekke hatt bærekraft høyt på agendaen slik at du skal være trygg på at tjenester fra oss også skal bidra til en bedre verden.

Vårt løfte til deg skal være fleksible og kostnadseffektive serviceleveranser tilpasset dine behov.

Ansatte i din virksomhet vil oppleve Norges hyggeligste, sunneste og mest inspirerende matopplevelser på jobben. Vi gjør lunsjen til dagens høydepunkt gjennom sterke team, innovative løsninger og fantastisk service.

For å gjøre vårt tilbud til deg enklere har vi utviklet to underkonsepter, Flokk og Essens.

Flokk

er et moderne lunsjkonsept med kjente retter kombinert med spennende nye smaker. Flokk er utviklet med hjerte for bærekraft. Vi serverer ærlig og real mat hvor kjærlighet til råvarer i sesong råder. Flokk skal være et soleklart høydepunkt i hverdagen hvor klimavennlige løsninger ligger til grunn for alt vi serverer.

Essens

Essens

byr på en kulinarisk reise basert på eksepsjonelle smaker. Alle måltider skal begeistre og baseres på næringsrike, bærekraftige råvarer. Med engasjerte kokker som brenner for gode matopplevelser er Essens skreddersydd for matentusiastene. Essens skal levere den genuine restaurantfølelsen, være et eksepsjonelt vertskap og stå for solid godt håndverk.