Søke
Språk / Nettstedet

Languages

Change site

Renhold fra Coor - landsdekkende totalleverandør

Coor har ressursene og kompetansen som kreves for å planlegge, organisere, utføre og løpende utvikle ulike typer av renholdstjenester. Profesjonelt og bærekraftig renhold for private bedrifter og offentlig sektor, gjort enkelt.

Kontakt oss i dag

Et fremtidsrettet og bærekraftig renhold

Coors størrelse, erfaring og forbedringsprosesser gjør oss til en langsiktig partner du kan stole på. Vi er en leverandør av renholdstjenester og et renholdsfirma for de bedrifter og organisasjoner som etterspør innovasjon i leveransen og helhetlige løsninger.

Vårt brede tilbud innenfor facility management gjør at vi er en partner for alle typer renholdstjenester. Gjennom å kombinere våre tjenester innenfor facility management og renhold tilbyr vi unike og fleksible løsninger som tilfører verdi til deg som kunde. Profesjonelt og bærekraftig renhold for private bedrifter og offentlig sektor, helt enkelt.

 

 

Hva inngår i renhold fra Coor?

Coor er i dag et av de største renholdsfirmaene i Norden. Vi har et komplett tjenestetilbud for ulike miljøer og overflater. Vi rengjør regelmessig cirka 10 millioner kvm hos mindre og større kunder i en rekke ulike bransjer. Våre kunder ønsker renholdsoppdrag i ulike typer lokaler, som hos skoler, i produksjonslokaler, på flyplass, ulike kulturarenaer og konserthus eller på kjøpesenter. Vi har også lang erfaring med renhold offshore, som en del av forpleiningsavtalen vi har med Equinor.     

Den vanligste avtaletypen Coor leverer er renhold av kontorlokaler. Her inngår:

Renhold av gulv og kontaktflater
Støvtørking av frie, vannrette flater
Tømming av avfallsbøtter
Renhold av toalett, fellesareal, trappeavsatser, inngangsparti
Etterfylling av toalettartikler og Antibac i fellesareal
Fjerning av flekker
Støvtørking av bilder, vegglamper, gulvlister, gelender, stoler m.m.
Smitterenhold
 

 

Utover daglig renhold, som vi nesten alltid utfører som en abonnementstjeneste, så utfører vi også spesialtjenester, som for eksempel vindusvask, boning og polering av gulv, matterens og profesjonell hovedrengjøring. Slike ekstratjenester kalles også periodisk renhold, hvor renholdere med spesialisert kompetanse utfører renholdet.

Tilstrekkelig daglig renhold er økt hyppighet av renhold av kontaktflater, som dørhåndtak, arbeidspulter, kaffe-/tekjøkken, osv. Virus og bakterier blir oppløst og fjernet ved hjelp av såpe og vann, eller det kan inaktiveres ved bruk av desinfeksjon. Verken vanlige influensavirus eller coronaviruset regnes som resistent, som betyr at det er svært følsomt for alle vanlige rengjøringsmildler som brukes i både profesjonelt og ordinært renhold i dag.