
Kantinedrift og personalrestaurant med ekte matglede
Coor driver i dag mer enn 150 kantiner, personalrestauranter og kaffebarer. Matkonseptet vårt FOOD by Coor kjennetegnes av ekte matglede, smarte løsninger og engasjerte medarbeidere.
Velutviklede konsepter for kantinedrift og personalrestaurant
Vi tilbyr løsninger for lunsj på jobben tilpasset dine smaksløker og preferanser. Våre kantiner bygger på god erfaring med å utvikle særpregede mat- og personalrestaurant-konsept skreddersydd etter kundens forventninger. Vår erfaring innen personalrestaurant har til og med vunnet priser!
Er du ikke på utkikk etter en komplett personalrestaurant? Vi leverer også kantinedrift i mindre skala, som kiosk, kaffebar med godt matutvalg eller vending-maskiner som er fylt opp av velsmakende småretter dine ansatte kan forskyne seg av både sent og tidlig.
FOOD by Coor – kantinedrift tilpasset dine behov
FOOD by Coor er vårt største matkonsept. Et besøk på en FOOD by Coor-kantine skal være en opplevelse for alle sanser. Målet er å skape et hyggelig miljø der du kan nyte god mat som er omsorgsfullt tilberedt av ferske ingredienser. Vi inviterer deg til en hyggelig spisepause med gode kollegaer som gir deg påfyll og overskudd til resten av arbeidsdagen.
Lokal tilpasning er kjernen i FOOD by Coor. Vi er overbevist om at ansvar skaper engasjement, og derfor har personalrestaurant- og kantinesjefene i FOOD by Coor anledning til å tilpasse meny og utforming av buffet og kjøkken etter dine ønsker.
Med Coor som leverandør får du kantinedrift etter dine og dine ansatte sine ønsker. Vi kan også tilby mat du kan ta med når du er på farten: som restemat til nedsatt pris eller take away i miljøvennlige engangsbeholdere. Vi holder oss oppdatert på ulike matkonsept og trender, og har et spesielt godt vegetarutvalg på våre spisesteder. Ønsker du spesifikke mattilbud, kiosk- eller vareutvalg er det noe vi kan skreddersy for leveransen.
"Ved å gi kokkene kreativt spillerom gir vi dem også mulighet til å gi utløp for entusiasmen for matlaging. "
Klikk på bildet over for å lese mer om kokkene våre som ble Norgesmestere i Community Catering 2020!
Kundetilpassede løsninger innenfor mat og drikke
Vi har lang erfaring med løsninger for både små og store kunder i hele Norden, og vi nøyer oss ikke med å levere standardløsninger. Vi ønsker å bli kjent med deg som kunde, og vi utformer mattilbudet etter dine behov.
Coor utfører mange av tjenestene innenfor kantinedrift i egen regi, men vi samarbeider også med markedets ledende leverandører. Det gir oss et unikt utgangspunkt for å kunne tilby deg som kunde en skreddersydd løsning, slik at dine ansatte og besøkende får en positiv opplevelse i våre kantiner og møtelokaler, daglig frukt og drikke på arbeidsplassen og tilgang til vareautomater med godt tilpasset utvalg.
Love taste - not waste
Coor arbeider aktivt med bærekraft. I kantinedriften kan vi bidra på flere måter, blant annet med ansvarsfullt innkjøpsarbeid og ved å redusere matsvinn. Vi har innført obligatorisk måling av matsvinn i alle kantinene våre for kontorer og andre arbeidsplasser. I Norge har vi forpliktet oss til Kutt Matsvinn 2020-prosjektet, som jobber med å redusere matsvinn som et ledd av FNs klimamål. Les mer om Kutt Matsvinn og hva vi gjør for å redusere mengden matavfall her.
Vi forsøker i stor grad å bruke kortreiste og økologiske alternativer, og vi forsøker på ulike vis å bidra til gjestenes helse og velvære ved å oppmuntre dem til å spise sunnere. Vil du vite mer om hvordan du kan gjøre arbeidsplassen mer attraktiv med kantinedrift for din bedrift, automater for varme og kalde drikker eller andre konsepter? Kontakt oss!