Coor Advisory - for et inspirerende, smart og bærekraftig arbeidsliv!

Vi gjør din arbeidsplass til en attraktiv destinasjon for medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere. Coor Advisory tilbyr strategisk rådgivning rundt fremtidens arbeidsplasser og arbeidsliv samt hjelper dere å skape kunde- og medarbeidersentrerte arbeidsplassopplevelser.

Om: Fremtidens arbeidsplass

Slik forstår vi dere

Nye krav på 
arbeidsplasser og i arbeidsforhold

I etterkant av pandemien har strategiske spørsmål rundt arbeidsplassen klatret enda høyere opp på agendaen. Den hybride arbeidsplassen har utviklet seg raskt og er her for å bli, hvilket stiller nye krav til våre arbeidsplasser og arbeidsmetoder.

Spørsmål mange bedrifter stiller seg i dag er hvor, når og hvordan skal vi jobbe sammen i framtiden for å oppnå en "bærekraftig arbeidsplass" og hva kan vi gjøre for å møte medarbeidernes behov?

En bærekraftig arbeidsplass innebærer at ledelse og medarbeidere sammen skaper en bedriftskultur som muliggjør bedre opplevelser, økt egenansvar samt mer effektivt samarbeid. Slik kan vi skape en attraktiv og tilpasset arbeidsplass som innbyr til inspirasjon, kreativitet og trivsel.

Coor Advisory skaper verdi

Våre eksperter former fremtidens arbeidsplasser

Coor Advisory tilbyr strategisk rådgivning med den hensikt å utforme attraktive, sunne og inspirerende arbeidsplasser og arbeidsliv. Våre konsulenter hjelper dere å designe strategier og konsepter for den framtidige arbeidsplassen - sammen skaper vi fantastiske medarbeideropplevelser.

Vi tilbyr alt fra dyptgående forstudieanalyser om dine medarbeideres behov til inspirerende workshops og prosjektstyring av komplekse endringer av arbeidsplassen. 

I Norge startet Coor Advisory opp i 2021, mens vår svenske avdeling har hjulpet kunder med å utvikle effektive og bærekraftige arbeidsplasser siden 2009. Med dem og resten av Coor i ryggen er vi godt rustet til å hjelpe dere gjennom deres endringsreise.

 

Vi tar helhetsansvar

Coor Advisorys tjenester

Vi er med dere hele veien - fra forstudie og behovsanalyse til gjennomføring av endringer på arbeidsplassen samt oppfølging og etterlevelse. Uansett hvor i endringsreisen dere er, støtter vi dere i utviklingen av deres fremtidige arbeidsplass. Alle prosjekter er ulike og de gjennomføres utifra deres medarbeideres unike behov og forutsetninger samt utifra deres bedrifts vurderinger, strategier og mål.

 

Envirosense

Envirosense - Muliggjør overgangen til grønnere arbeidsplasser


Hvem er Coor Advisory?

Et team med bred og solid erfaring

I Coor har vi lang erfaring med å støtte våre kunder i å nå deres strategiske målsettinger. Oskar Lindbäck, leder for Coor Advisory, har mange års erfaring med forretningsutvikling og arbeidsplassutforming.

Med seg på laget har han dyktige arbeidsplasstrateger og rådgivere som har oversikt over markedets siste trender og den nyeste metodikken for å kunne realisere din bedrift sin arbeidsplasstrategi for fremtiden. Sammen med strategiske samarbeidspartnere finner vi de beste løsningene for å dekke nettopp deres behov.

Kontakt oss 


Portrett mann

Oskar Lindbäck

Senior Advisor

Foto: Robert Eik
Bilde for vår nye rapport | Coor

Fremtidens arbeidsplass: "Join the Workplace Revolution"

I dag er det en hard kamp om å lokke til seg og beholde talenter, i tillegg til en kamp om tid og rom for å få medarbeiderne tilbake til kontoret. Ved å ta utgangspunkt i behov, opplevelser og følelser kan arbeidsgivere tilby arbeidsmiljøer som er optimalisert for den fremtiden som allerede er her.

Om du ønsker at vi skal ta kontakt med deg, fyll inn skjema nedenfor.