Du utgjør hele forskjellen

Vi vet at du vil vokse når du virkelig føler deg verdsatt for den du er, og utvikler deg i den retningen du ønsker. Vi vet at du vil komme med flere ideer, og se nye muligheter, hvis du blir oppmuntret i stedet for begrenset. Derfor vil du få tillit og ansvar. Hos Coor utgjør du hele forskjellen.

Ledige stillinger
Coor employees, group, office background | Coor

Bli med i et team som brenner for mennesker og god service

Vi vet at vi blir sterkere, gir mer verdi tilbake til kundene våre, og har mer moro når vi møter hverandre med nysgjerrighet og støtter de vi jobber sammen med. Når mennesker med ulik personlighet, bakgrunn og talent får ansvar, blir inkludert og arbeider sammen. Vi ser det hver eneste dag.

Vårt felles oppdrag er å skape de hyggeligste, sunneste og mest inspirerende arbeidsmiljøene. Vår måte å lykkes med de komplekse utfordringene vi møter hver dag, er å ha en ambisjon om å heve blikket og se litt lenger enn den enkelte oppgave vi står overfor. Det er sannsynligvis derfor vi er Nordens ledende Facility management-selskap.

Hvis du også brenner for å jobbe med mennesker og service, følg stien videre på denne siden. Hvem vet hvor den kan føre deg?

Employee, kitchen, food | Coor

"Passion for people,

passion for service"

Hva du kan gjøre hos Coor

Vi er avhengige av innovative mennesker som tar initiativ. Folk som ønsker å bidra til en mer bærekraftig verden, forbedre tjenestene våre og overraske kundene våre. Utforsk våre forretningsområder; kanskje du finner den perfekte rollen for akkurat deg?

Vi er Coor

Visste du at Coor…

…. i Norge er tildelt Akan-prisen for å forebygge rusavhengighet gjennom opplæring, holdningsskapende arbeid og veiledning til ledere og ansatte?

Akan Prize | Coor

... har et samfunnsprogram som bidrar til integrering, for eksempel gjennom språkopplæring, mentorordning for gründere i forstedene, og leksehjelp til barn?

… arrangerer Lucia-tog på Karolinska Sjukhuset i Sverige for å spre julestemning til de aller yngste pasientene? Våre roboter som bemanner sykehusene, gjøres om til sleder fulle av julegaver.

En mandlige elektriker der fikser ledninger

... har driftsteknikere i Danmark som bruker en såkalt Hololens for å få en lyd- og bildeguide når de utfører vedlikehold der de mangler relevant erfaring?

Mimbox | Coor

... bruker Mimbox til vaskemaskiner, som reduserer vannforbruket med opptil 70 % og hindrer skadelige stoffer fra å komme ut i havet og naturen?

En mandlig rengøringsmedarbejder der gør rent på nogle paneler

Når du vokser – vokser vi.

Vi vokser som selskap, og vi ønsker å se deg vokse sammen med oss. Enten det er i rollen du har nå, ved å utvikle dine lederegenskaper, eller ved å prøve ut nye oppgaver. Voks i den retningen du ønsker, med trygge arbeidsforhold som fundament.

Vi vil aldri slutte å forbedre oss

Vi er et stort selskap som jobber med noen av verdens mest innovative startups og mest pålitelige organisasjoner. Med over 12 000 dyktige medarbeidere kan vi oppnå mye. Bli med ​​og gjør oss enda bedre.

Spotscale logo | Coor
Yanzi Logo
LightAir logo
Bilde av person på Coor-kontor: "Jobber på Coor-kontoret" | Coor