Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 3

Grandin

For en mer konkurransedyktig industri!

For et par år siden spådde vi at industriserviceområdet kom til å bli et viktig vekstsegment for vår bransje. Et tjenesteområde godt egnet for et serviceselskap som Coor, ettersom vi spesialiserer oss på å utvikle og...

Les mer
Torbjörn Kristiansen

Matnyttig effektivitet i Nordeas kantiner

I Nordeas kantiner finner man nå trillebårlass med epler, kvalitetskaffe og hjemmelagd mat fra scratch. Det er som om moren din faktisk jobber der. Bankmiljøet i Nordea trives bedre med stadige innskudd av sunnhet.

Les mer
Kemira

Med service i sitt DNA

Da Kemira Kemi 2006 skilte ut servicetjenestene sine og plasserte dem i et eget datterselskap, var første skritt tatt mot en mer profesjonell arbeidsmåte. Målet var å få mer kommersiell kraft i servicetjenestene slik at man...

Les mer
survey conducted by Demoskop | Coor

Coor styrker tilbudet mot industrien

Coor tilbyr markedsledende kompetanse innenfor arbeidsplasservice, eiendomsservice og industriservice. Det nyeste tjenesteområdet er industriservice, der både kunder og tjenester utvikles i rask takt.

Les mer
Säkerhetslösningar

Våg å stole på teknologien

Sikkerhet er i dag en naturlig del av integrerte helhetsløsninger. Det skyldes primært modnere kunder som ikke ser noen forskjell mellom å kjøpe sikkerhetstjenester og andre servicetjenester.

Les mer
Björn Mosskull

”Energiprisene i Norden kommer til å stige”

I Coor finnes det ledende kompetanse på mange tjenesteområder. I dette innslaget møter du energispesialist Bjørn Mosskull, som advarer mot økte energikostnader i fremtiden.

Les mer
Teknikdriven

Coor + kunde = utvikling

Utviklingsarbeid drives i alle kontrakter, men iblant iverksettes det mer omfattende utviklingsprosjekter. På begynnelsen av året startet Coor et slikt utviklingsprogram sammen med en av sine kunder.

Les mer