Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 3

Grandin

For en mer konkurransedyktig industri!

For et par år siden spådde vi at industriserviceområdet kom til å bli et viktig vekstsegment for vår bransje. Et tjenesteområde godt egnet for et serviceselskap som Coor, ettersom vi spesialiserer oss på å utvikle og...

Les mer
Torbjörn Kristiansen

Matnyttig effektivitet i Nordeas kantiner

I Nordeas kantiner finner man nå trillebårlass med epler, kvalitetskaffe og hjemmelagd mat fra scratch. Det er som om moren din faktisk jobber der. Bankmiljøet i Nordea trives bedre med stadige innskudd av sunnhet.

Les mer
Kemira

Med service i sitt DNA

Da Kemira Kemi 2006 skilte ut servicetjenestene sine og plasserte dem i et eget datterselskap, var første skritt tatt mot en mer profesjonell arbeidsmåte. Målet var å få mer kommersiell kraft i servicetjenestene slik at man...

Les mer
Coor

Coor styrker tilbudet mot industrien

Coor tilbyr markedsledende kompetanse innenfor arbeidsplasservice, eiendomsservice og industriservice. Det nyeste tjenesteområdet er industriservice, der både kunder og tjenester utvikles i rask takt.

Les mer
Säkerhetslösningar

Våg å stole på teknologien

Sikkerhet er i dag en naturlig del av integrerte helhetsløsninger. Det skyldes primært modnere kunder som ikke ser noen forskjell mellom å kjøpe sikkerhetstjenester og andre servicetjenester.

Les mer
Björn Mosskull

”Energiprisene i Norden kommer til å stige”

I Coor finnes det ledende kompetanse på mange tjenesteområder. I dette innslaget møter du energispesialist Bjørn Mosskull, som advarer mot økte energikostnader i fremtiden.

Les mer
Teknikdriven

Coor + kunde = utvikling

Utviklingsarbeid drives i alle kontrakter, men iblant iverksettes det mer omfattende utviklingsprosjekter. På begynnelsen av året startet Coor et slikt utviklingsprogram sammen med en av sine kunder.

Les mer