Søke
Grandin

Så mye bedre ...

I 2012 skal vi i Coor ha fokus på utvikling. I dette nummeret av Nova kan du lese om to av våre større pågående utviklingsinitiativer. Initiativer som kommer til å være til gagn for mange av kundene våre fremover.

Det første initiativet er et nytt, spennende kantinekonsept som kommer til å bli synlig fra våren I noen av de kantinene som vi driver i egen regi. Vi satser på dette fordi vi i fremtiden ønsker å stärka vår egen position inom kantinedrift. I Sverige kommer vi att ta over driften av alt flere kantiner. I løpet av vinteren har vi arbeidet hardt med å utforme det vi håper skal bli det beste kantinekonseptet i bransjen.

Det andre initiativet er utarbeidelse av det nye standardsystemet BIM (Building Information Modeling), som akkurat nå er det heteste området i servicesektoren. BIM-systemet er utviklet i fellesskap av alle parter som arbeider i det spennende og nyopprettede Nya Karolinska Solna-prosjektet. Interessen for BIM er svært stor – ikke bare her i Norge og Norden, men også internasjonalt. Det er uten tvil det mest komplette informasjonssystemet som finnes i dag, og jeg vil ikke bli overrasket om det blir den nye bransjestandarden i fremtiden.

Dette er bare to eksempler på nye løsninger som vi i Coor tilbyr kundene våre. Vil du vite mer om dette eller om det arbeidet vi gjør for stadig å utvikle metodene og serviceleveransen vår, må du mer enn gjerne kontakte oss.

AnnaCarin Grandin
Administrerende direktør, Coor i Norge

Er du nysgjerrig på Coor eller vil vite mer om virksomheten vår?

Kontakt meg gjerne!
Tlf +47 455 00 292, anna-carin.grandin@coor.com