Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

freddy

Mer intelligens – mer fornøyde kunder

Da vi startet virksomheten vår for snart tolv år siden, hadde vi som ambisjon å tilby det private næringslivet og den offentlige sektoren i Norden markedets beste og mest intelligente service.

Les mer
coor

Kreative medarbeidere gir lønnsomme ideer

De mest fremgangsrike bedriftene er de som klarer å utnytte medarbeidernes kreativitet og evne til å ta initiativ. Å føle seg som en del av bedriftens utvikling og fremgang, er den suverent beste motivasjonsfaktoren.

Les mer
woman

Coor setter gode ideer i system

For to år siden innledet Coor en bred satsing på systematisk forbedringsarbeid og en sterk forbedringskultur. Tanken var at man skulle utnytte bedre den kreativiteten og de ideene som finnes hos alle medarbeidere i den...

Les mer
people

Rent hus med nordisk renholdsstandard

Et kjent reklameslagord for bedøvelsessalve lyder ”Når man vet hvor man har vondt – hvorfor behandle hele kroppen?”. Samme prinsipp blir nå i stadig større grad tatt i bruk i renholdsbransjen.

Les mer
Mikael-Olsson

Energioptimering – hetest akkurat nå

Energispørsmål er høyaktuelt akkurat nå. Og det er ikke så rart – energispørsmål er et område der det er mulig å gjøre mye. Å se over og aktivt arbeide med å effektivisere og optimere energibruken blir imidlertid stadig...

Les mer
iso

Coor i Norge har blitt ISO-sertifisert for Kvalitet og Miljø

Coors forretningsidé er å ta over, ta hånd om og utvikle servicefunksjoner for våre kunder. Kontinuerlig utvikling og forbedring av våre tjenester er derfor en naturlig del av vårt daglige arbeid.

Les mer