Søke
OBOS Eiendom

OBOS Eiendom har valgt Coor som partner for drift av nytt praktbygg

OBOS Eiendom sitt nye kontorbygg Oslo K i Kværnerbyen vil være klart til å tas i bruk neste sommer. Coor er valgt som partner for en rekke tjenester til bygget, blant annet eiendomsdrift og renhold.

Eiendommen, som totalt blir på 30 000 m2, vil bestå av tre sammenbygde bygninger. Disse vil inngå som en del av bymiljøet i Kværnerbyen, plassert rundt det sentrale bytorget som kalles Smeltedigelen.

- Coor har samarbeidet tett med OBOS siden 2018 da vi kjøpte daværende OBOS Eiendomsdrift og samtidig inngikk en avtale om å utvikle serviceleveransen til OBOS sine eiendommer. Vi ser veldig frem til å starte arbeidet i dette toppmoderne og miljøsertifiserte bygget, som skal huse opp mot 2000 arbeidstakere, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor i Norge.

- OBOS gleder seg til å jobbe med Coor som leverte det beste tilbudet og forstod best hva vi trengte og ønsket. Nå ligger forutsetningene godt til rette for at vi sammen skal skape ett av byens flotteste bygg og samlingssteder, sier Roger Kongerud, direktør for drift og vedlikehold i OBOS Eiendom.

Oslo K blir Kværnerbyens ansikt mot Oslo sentrum. Bygget er under oppføring og vil stå ferdig i august 2021. Bygget blir miljøsertifisert etter BREEAM med nivå Excellent.

Leveranseoppstart er i mars 2021, og kontrakten varer ut februar 2023.