Coor

Coor 10 år i Norge

I år feirer Coor 10 år i Norge. I løpet av denne tiden har vi etablert oss som en av de største og raskest voksende aktørene her i landet og vi er størst i Norden. Her får du høydepunktene fra våre 10 år i Norge.

2004

Coor i Norge vinner sin første kontrakt med EVRY.

2005

Coor fortsetter suksessen og vinner kontrakt med Skanska, EVRY og Arcus.

2006

Coor vinner avtale med WM-Data (nå CGI) og kjøper opp 80% av Renhold og Skadesentralen i Bergen og setter dermed først fot inn i skadeservice-bransjen.

2007

Coor vinner første forvaltningsavtale i Bjørvika samt avtaler med Telenor Eiendom og Skattedirektoratet. Ericsson fornyer og utvider avtalen. Coor får ny eier: Cinven og gjennomfører en større annonsekampanje i Dagens Næringsliv.  

2008

Coor vinner en omfattende skandinavisk avtale med SAS i tillegg til avtaler med NetCom og to OPS-avtaler gjennom Skanska og Oslo kommune. Skadeservice-enheten vokser ytterligere ved oppkjøp av Myrland & Rygg og Reno AS.

2009

Coor kjøper skadesaneringsselskapene Smedsrud & Sønner og Bygg-Nor. Green Services lanseres - vår miljømerking for miljøvennlige tjenester. 

2010

Coor fornyer avtaler med DNV Eiendom og Arcus. Nye avtaler signeres med DNB Nor, Nordea og Norwegian. Coor i Norge kåres til Gaselle-bedrift og etablerer retningslinjer for bærekraft.

2011

Coor vinner avtale med Microsoft og gjennomfører Skadeservice School for første gang.

2012

Coor forlenger avtaler med SAS og FMC og vinner ny avtale med GE Oil & Gas. Produktvaremerket for kantiner, FOOD by Coor, lanseres. Designet vinner senere sølv i Svenska Designpriset. 

2013

Coor vinner flere nye avtaler med Orkla, Veidekke og Deloitte. Coor og Statoil Fuel & Retail forlenger og utvider samarbeidet. 

2014

Coor vinner rekordstor avtale med Statoil i tillegg til avtale med Aibel og nordisk avtale med TeliaSonera. Coor i Norge starter opp renhold i egen regi. Coor i Telemark nomineres til årets GREP-pris.