Coor tegner avtale med Aibel

Coor Service Management har tegnet avtale med Aibel om å levere og utvikle et flertall servicetjenester. Avtalen varer i fire år med mulighet for forlengning i ytterligere maksimalt seks år.

Den nye avtalen innebærer at Coor tar over leveransen og utviklingen av et stort antall servicetjenester som restaurant, renhold, resepsjon, sikkerhet og eiendomsdrift i og rundt Aibels kontor og produksjonslokaler i hele Norge, blant annet Stavanger, Haugesund, Asker og Bergen. De aktuelle tjenestene har tidligere blitt utført av et antall underleverandører. 

- Vi er veldig glade for denne avtalen. Ved å konsolidere antall serviceleverandører og ta et samlet grep rundt denne typen av tjenester får Aibel en mer kostnadseffektiv løsning, samtidig som kvalitet, sikkerhet og styring og oppfølging forbedres. Vi ser frem til å få utvikle servicetjenestene i nært samarbeid med Aibel, sier Klas Elmberg, adm.dir. for Coor i Norge. 

Kontrakten har oppstart 1. mai. 

- Det å velge å samordne servicetjenester som utføres i og rundt en eiendom eller et anlegg blir stadig vanligere i hele Norden. I Sverige er trenden mot integrerte serviceløsninger sterkest blant større, private selskaper, mens den offentlige sektoren i Danmark har drevet utviklingen den siste tiden. I Norge har markedet ikke vært like modent, men de to store integrerte FM-avtalene som Coor nylig tegnet med Statoil og Aibel viser at trenden sprer seg dit også, sier Mikael Stöhr, konsernsjef i Coor Service Management.

Mer informasjon, pressebilder etc. finnes på www.coor.no.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Mikael Stöhr, Konsernsjef, Coor Service Management
+46 8 553 959 35, mikael.stohr@coor.com

Klas Elmberg, Adm.dir. Coor Service Management i Norge
+47 452 38 125, Klas.elmberg@coor.com

Torunn Maria Holm, Kommunikasjonsansvarlig, Coor Service Management i Norge
+47 417 64 146, torunnmaria.holm@coor.com