Coor Service Management inngår avtale med Statoil

Oppdraget innebærer at Coor Service Management skal ansvare for drift- og servicetjenester til Statoils cirka 580 000 kvm kontor- og produksjonsanlegg i Norge, og til de 20 000 Statoil-medarbeidere som arbeider der. Dette gjør avtalen til den største FM-avtalen som er blitt inngått i Norden på over ti år.

Avtalen mellom Statoil og Coor omfatter et stort antall servicetjenester, for eksempel eiendomsdrift, renhold, sikkerhets- og resepsjonstjenester, konferansetjenester samt kontorservicetjenester til 31 større kontor- og produksjonsanlegg i hele Norge. Leveransen starter i mai og løper i 5 år, med mulighet for ytterligere forlengning i fem år.

- Dette er en av de største outsourcingskontraktene på det nordiske FM-markedet noensinne. Vi er glade og stolte over denne avtalen som innebærer at vi vokser markant i Norge. For konsernet får dette positive effekter på omsetning og resultat allerede i 2014, sier Mikael Stöhr, konsernsjef for Coor Service Management.

Oppdraget er et såkalt integrert FM-oppdrag, som innebærer at leverandøren tar et stort ansvar for å samordne, levere og utvikle servicetjenestene over tid. Fordelene med at en serviceleverandør ansvarer for samtlige tjenester er at fleksibiliteten øker og styringen forbedres, samtidig som det blir lettere å utvikle og effektivisere tjenestene på lengre sikt. 

- Coor har dokumentert kapasitet når det gjelder å håndtere store integrerte FM-oppdrag av denne typen. Det finnes ingen annen serviceleverandør i Norden som har så mange store komplekse oppdrag som oss. Med Coor får Statoil en langsiktig samarbeidspartner som de kan kjenne seg trygge på og utvikles med, sier Mikael Stöhr. 

Mer informasjon, pressebilder etc. finnes på www.coor.no.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Mikael Stöhr, konsernsjef, Coor Service Management,
+46 8 553 959 35, mikael.stohr@coor.com

AnnaCarin Grandin, adm.dir., Coor Service Management i Norge,
+47 455 00 292, anna-carin.grandin@coor.com

Torunn Holm,Kommunikasjon, Coor Service Management i Norge,
+47 417 64 146, torunnmaria.holm@coor.com