Poolia velger Coor Service Management

Coor Service Management blir totalleverandør av servicetjenester til Poolias hovedkontor i Stockholm.

Oppdraget omfatter arbeidsplasservice, slik som resepsjon, telefoni, arealvedlikehold og vaktmestertjenester. I Coors oppdrag inngår å forsterke/utvikle serviceorganisasjonen og drive et aktivt utviklingsarbeide.

Gjennom å få et totalansvar for servicetjenestene hos Poolia kan vi skape verdi gjennom å tilføre bred erfaring og synergier med våre andre oppdrag. En viktig del er å utvikle servicetjenestene slik at de blir mer fleksible og bedre tilpasset Poolias behov, sier Christer Tånnander – leder for forretningsenhet i Coor Service Management.

Avtalen trer i kraft i mai. Som en del av oppdraget, har Coor etablert en ny riksdekkende telefonløsning for Poolia, som kommer til å øke tilgjengeligheten og frigjøre ressurser fra resepsjonen.

Valget falt på Coor fordi de kunne tilby en totalløsning og har lang erfaring – ikke bare å drive – men også og utvikle en arbeidsplasservice. Med Coor kommer vi til å kunne finne nye løsninger som forbedrer vårt servicenivå, sier Mats Påhlson, Finanssjef i Poolia.

For ytterligere informasjon kontakt:

Christer Tånnander, leder for forretningsenhet i Coor Service Management,
tel: +46 8 553 96 220

Åsa Berndtson, kommunikasjonsansvarlig i Coor Service Management,
tel: +46 8 553 95 403