Søke
Språk / Nettstedet

Languages

Change site

Arbeidshverdagen for en nyutdannet

Danilo, som er front office manager samt intern innen salg og BD, forteller om sin hverdag på jobb, arbeidsmiljøet hos Coor og hvordan arbeidslivet er for en nyutdannet.

Hos oss i Coor er det vesentlig at våre ansatte har en hyggelig, sunn, og inspirerende arbeidsplass, samtidig som de har muligheten for å vokse innad i bedriften. Vi har en lidenskap for våre ansatte, og vektlegger en varm og imøtekommende kultur, i kombinasjon med god kompetanse. For å få et bedre innblikk i hvordan det er for de ansatte på arbeidsplassen, har vi tatt en prat med front office manager Danilo, som i tillegg jobber som intern i vår salg- og BD-avdeling.

 

Hvordan fikk du jobben?

-Jeg ble nylig ferdig med bachelor i ledelse og servicestrategi ved Høyskolen Kristiania. I siste semester valgte jeg å sende inn en søknad på en utlyst stilling som intern innen salg- og BD hos Coor.

Danilo trekker frem at han prøvde å skille seg ut fra de andre intervjuobjektene, ved blant annet å sende inn en video skreddersydd til den utlyste stillingen. Da Danilo hadde jobbet som intern i rundt et halvt år, fikk han i august tilbud om å bli ansatt i en stilling som front office manager i tillegg. Dette takket han ja til.

 

Kan du fortelle litt om din stilling, og hvordan en typisk arbeidshverdag ser ut for deg?

-Per dags dato har jeg to ulike stillinger hos Coor. Som front office manager er arbeidsoppgavene mange og varierende. En typisk arbeidshverdag kan eksempelvis bestå av å svare på ulike henvendelser på både telefon og mail. I tillegg sørger jeg for at både de besøkende og ansatte får en optimal opplevelse og den hjelpen de trenger. Når det kommer til mitt internship-arbeid, bidrar jeg med ulike former for tilbudsstøtte og deltar i tilbudsprosesser. Arbeidsoppgavene består blant annet av kalkulering, søking etter nødvendig informasjon, utforming av ulikt materiell og analyser. Jeg bistår også i buisnesscaser ved behov.

 

Hvorfor ønsket du å jobbe hos Coor, og står arbeidsplassen til forventningene du hadde før du startet i jobben?

-Jeg har lenge hatt et ønske om å jobbe hos Coor. Min mor arbeider her, og da jeg var yngre fikk jeg ved ulike anledninger være med henne på jobb. Jeg fikk allerede da et bra inntrykk av selskapet, både de ansatte og selve arbeidsplassen.

Nå som Danilo har blitt ansatt, kan han bekrefte at de positive forventningene han hadde til selskapet er innfridd. Han er fornøyd med arbeidsoppgavene han har og setter stor pris på de omgjengelige og imøtekommende kollegaene.

 

Hvordan ble du tatt imot da du startet i jobben?

-Jeg startet i Coor som intern under pandemien, noe som medfulgte hjemmekontor og nettbaserte møter. Til tross for at det var hjemmekontor, ble jeg allikevel tatt imot på en profesjonell og hyggelig måte, med god oppfølging og opplæring.

 

Hvordan vil du beskrive arbeidsmiljøet?

-Jeg føler meg både ønsket og sett på arbeidsplassen. Kollegaene er hyggelige, rause med komplimenter og gir meg anerkjennelse når de er fornøyde.

Han trekker frem at de ansatte behandler hverandre med respekt og forståelse, uavhengig av hvilken stillingstittel de har. I tillegg poengterer han at det er et positivt arbeidsmiljø, med jordnære ansatte.

 

Hvordan har du utviklet deg siden du startet i jobben?

-Jeg har sett en stor utvikling innen min kunnskap etter at jeg startet i jobben hos Coor. Jeg har blant annet fått en bredere forståelse av hvordan en bedrift faktisk fungerer og henger sammen, samtidig som jeg har fått en større innsikt i hvordan interne systemer virker. Jeg har også fått en bedre forståelse for hvordan jeg i praksis kan benytte meg av den akademiske kunnskapen jeg tilegnet meg gjennom mitt studie.

 

Ser du for deg en fremtid hos Coor?

-Absolutt, jeg har et stort ønske om å fortsette som ansatt i Coor, og utvikle meg innad i selskapet.

Han bemerker at Coor er en bedrift som verdsetter sine ansatte, løfter dem opp og ønsker at de skal utvikle seg. Det er derfor ønskelig for Danilo å fortsette i Coor og jobbe seg oppover i selskapet.

 

Har du noen tips til nyutdannede som ønsker å søke jobb?

-Noe jeg vil trekke frem er at ordtaket «less is more», ikke alltid stemmer. Jeg mener det er viktig å gi det lille ekstra, og samtidig by på seg selv. Dette, i kombinasjon med godt humør, vil trolig hjelpe godt på veien. Det å yte sitt beste, samtidig som man gir det lille ekstra, kan føre til en betydelig forskjell. Jeg ga selv det lille ekstra da jeg søkte på stillingen hos Coor, og gjør fortsatt dette daglig på jobb. Det er noe de andre legger merke til, og setter pris på.