Søke

Vaktmesternes Mester: Vi har en vinner!

-Det var da vi skulle montere dørblad og nøkkelkasse, mens en gammel dame sto og bablet tett inntil øret på oss, ja da holdt det på å klikke for meg, sier Gro om sin ferske reality-TV-opplevelse.

Vinner av Vaktmesternes Mester med kolleger | Coor

Med sin engasjerte personlighet forteller Gro om episoden enda mer oppspilt enn vanlig.

-Der lærte jeg virkelig noe nytt om meg selv. Jeg tålte dårlig at noen sto å så på meg og maste mens jeg prøvde å jobbe. Det tok meg over ti minutter å ikke bli ferdig, noen av de andre klarte det på under fire minutt.. Jeg er jo en person som gjerne vil prate og svare de som snakker til meg, ikke sant? Det plaget meg veldig at jeg ikke fikk til det mens jeg sto der og monterte. Og attpåtil sto Jon Almaas litt bortenfor og ristet på hodet; «Ja vel Gro, dette ble ikke helt riktig, ble det vel?» Det var den runden jeg var nærmest å ryke ut.

Gro jobber til vanlig som vaktmester hos Coor Eiendomsdrift, som har kontor på Ulven. Hvordan har det seg så at en Coor-vaktmester havner midt i beste sendetid på TV Norge, med ei masete gammel dame ved øret?

-TV Norge hadde sendt ut agn til flere vaktmesterfirma i Oslo med etterlysning etter deltakere. Den havnet i min postkasse også, men det overså jeg glatt. Så fikk jeg en påminnelse fra produksjonsteamet som hadde blitt tipset om meg av en kollega med bakgrunn fra tv-bransjen. Den ga jeg også blanke i. Etter tredje mail spurte jeg datteren min: «Skal jeg på TV?» Hun svarte kontant ja. Jeg er jo en person som prøver å si ja til alt, og da risikerer du jo å bli reality-deltaker i beste sendetid.