"Vi har det veldig gøy på jobben"

Da en av Coors kundekontrakter gikk ut, fikk Sandra Karlsson muligheten til å begynne å jobbe i en ny rolle med en ny kunde i samme by. Nå føler hun enda større trygghet i jobben i Coor.

Sandra Karlsson

Hvilken stilling har du i Coor?
- For øyeblikket jobber jeg som kundevert hos en av kundene våre her i Gøteborg. Kunden flytter snart inn i nye lokaler i nærheten, og da går jeg tilbake i jobben som resepsjonist. I min rolle som kundevert gjør jeg litt av hvert rundt i kontorlokalene. Jeg fyller på rekvisita i printerrommet, håndterer post og tar for meg varehåndtering, tar vare på nøkler, mottar og håndterer bestillinger, bare for å nevne noe.

Hvor lenge har du jobbet i Coor?
- Jeg begynte i Coor gjennom et vikarbyrå for litt over fem år siden. Etter seks måneder ble jeg fast ansatt i Coor. Jeg jobbet som kundevert til å begynne med, men gikk ganske raskt over til resepsjonen, da jeg hadde tidligere erfaring med dette.

Hvordan er det å jobbe i Coor?
- Jeg elsker det. Jobben er morsom og variert. Coor er et stort selskap og det er potensial for utvikling om man ønsker det.

Hva er din favorittoppgave i løpet av arbeidsdagen?
- Jeg liker hele opplevelsen. Jeg trives med det administrative arbeidet i kombinasjon med møte med mennesker. Det er alltid tilfredsstillende å gi kundene god service.

Hvordan vil du beskrive team-følelsen der du jobber?
- Det er to av oss som jobber sammen her innen arbeidsplasstjenester, vi er et lite, men sterkt team. Fordi vi liker å gjøre forskjellige ting, utfyller vi hverandre godt og har det alltid veldig gøy på jobben. Coor Renhold jobber også med denne kunden, så vi samarbeider mye med dem.

I løpet av våren begynte du å jobbe med en ny kunde – hvordan var det?
- Jeg har aldri vært bekymret for å miste jobben min. Før vi mistet kontrakten med denførste kunden, hadde jeg aldri tenkt på at kontraktene kun er for en fast periode. Da vi ble fortalt om endringene tenkte jeg at ting ville ordne seg på en eller annen måte. Mine kolleger og jeg ble alle tilbudt nye jobber, og jeg er veldig glad for at det ble slik, selv om vi var et veldig flott team da vi alle jobbet sammen. Det har virkelig vært bra for meg å jobbe med denne nye kunden. Nå føler jeg meg enda tryggere ved å jobbe i Coor.