"Jeg setter pris på å ha mer tid med mine barnebarn"

Serviceleder Birgit Marquardsen har valgt å redusere arbeidstiden for å få mer fritid og tid med barnebarna. Som mange av Coors ansatte verdsetter hun muligheten til å oppnå en sunn balanse mellom arbeid og privatliv.

Birgit Marquardsen

Birgit Marquardsen begynte i det danske rengjøringsfirmaet Elite Miljø i mai 2005. Da Coor kjøpte opp selskapet i 2018, valgte Birgit å bli i selskapet. Like etterpå fikk hun muligheten til å redusere arbeidstiden på grunn av alderen, noe hun ikke nølte med å gjøre.


- For meg er det veldig positivt å kunne velge hvor mye jeg skal jobbe. Jeg setter pris på å ha mer tid med barnebarna mine, og jeg tror at mange eldre mennesker ville blitt i jobb hvis de fikk bestemme mer over arbeidstiden. Jeg er overbevist om at det er mye uutnyttet erfaring og kompetanse som vi kan dra nytte av hvis vi er mer åpne for folks behov i de ulike stadiene av livet, forklarer Birgit.

Fleksibilitet og en sunn balanse mellom jobb og privatliv er noe av det beste med å jobbe i Coor, ifølge en intern undersøkelse gjennomført i 2022. Birgit Marquardsen er enig. Hun jobber i dag 22 timer i uken og sier det er gode muligheter for å oppnå et fleksibelt arbeidsliv med Coor.

- Jeg har større frihet til å planlegge min egen arbeidstid, og sørge for at den passer mine kunder og kolleger. Jeg har en god dialog med lederen min, som er hjelpsom og støttende når det er nødvendig. God kommunikasjon og fleksible arbeidsmetoder gjør det mulig å finne løsninger som passer alle, forklarer Birgit.

Birgits viktigste jobb er å levere service til Coors kunder og ivareta kollegenes beste. Tilbakevendende oppgaver inkluderer opplæring, rekruttering og problemløsning.

- Det beste med jobben min er at den er så variert. Variasjon er en av hovedgrunnene til at jeg har vært i samme selskap så lenge, avslutter Birgit.