Service

Coor SmartLaundry powered by Mimbly - for bærekraftig vask

Sammen med oppstartsselskapet Mimbly har Coor utviklet Mimboxen, en vaskeløsning som reduserer både vann- og energiforbruket samt utslippene av mikroplast i havet.

I 2021 ble Mimboxen tildelt prisen for årets innovasjon av IFMA, International Facility Management Association.

Spar vann med vår smarte vaskeløsning

Coor SmartLaundry er utviklet sammen med selskapet Mimbly og består av en såkalt Mimbox og en filtreringstank. Mimboxen kobles til vannforsyningen og til en stikkontakt. Skyllevannet fra vaskemaskinen passerer gjennom tanken, hvor mikroplast filtreres ut. Det gjenværende vannet analyseres, og hvis det holder tilstrekkelig høy kvalitet, starter Mimboxen en antibakteriell renseprosess. I andre tilfeller sendes det filtrerte vannet ut i avløpet. Når vaskemaskinen trenger vann, registrerer Mimboxen dette og sender det gjenbrukte, filtrerte og rensede vannet dit.


Er det nødvendig å vaske klær i drikkevann?

Etter nøye beregninger og en rekke prototyper kan gründerne av selskapet Mimbly trygt svare nei på det spørsmålet. De har utviklet en løsning som gir like gode resultater som en vanlig vask, men som sparer jordens ressurser ved å gjenbruke vaskevann og forhindre mikroplast fra å havne i naturen. Med Mimboxen sparer du både på klimaet og på kostnadene.

Mimbox - for en mer bærekraftig leveranse

For Coor er det viktig at våre medarbeidere får arbeide med den mest effektive og ergonomiske utrustningen, som gir det beste resultatet for våre kunder. Derfor bruker vi mopper og mikrofiberkluter, som gjør at vi kan rengjøre de fleste overflater uten å tilføre noen kjemikalier. I tillegg reduserer mikrofiber risikoen for slitasjeskader hos renholderne da materialet har lav friksjon mot underlaget. De kvalitetsmoppene og mikrofiberklutene Coor bruker tåler over 500 vask før de trenger å byttes ut. Maskinvask som takket være Mimboxen slipper ut mye færre mikroplaster i naturen og reduserer vannforbruket betydelig. Vi er stolte av å kunne tilby en av bransjens mest bærekraftige tjenester innen vask.

 


Ta kontakt med Coor

Jobb smartere - kontakt oss i dag!

Små detaljer, stor forskjell

Vi tar små detaljer på alvor når vi utvikler våre innovative og smarte løsninger. Målet er å forenkle både hverdagen og arbeidsdagen din - tjenester for et smartere arbeidsliv. Ta kontakt med oss i dag, så kan vi snakke om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å bli litt smartere.