Gruppebilde tatt på en trapp

Coor laget studie på NKI: visjonen er å løfte byggdrifterfaget

Coors fagspesialister i vårt Center of Excellence Property har det siste året jobbet med et viktig prosjekt på siden av sitt vanlige ansvarsområde; Utarbeidelse av et nettbasert studie i eiendomsdrift hos NKI som er i tråd med dagens standarder i bransjen.

Resultatet er blitt studiet «Driftstekniker – bygg og eiendom», delt inn i fire emner:

- Bygg og brannforebygging
- Energioptimalisering og bærekraft
- Forvaltning, drift og vedlikehold
- Tekniske installasjoner


Utdannelsen gir 30 studiepoeng og erstatter det som tidligere ble kalt Vaktmesterskolen.


«Vi ønsker å bidra med å løfte kompetansen innen eiendomsforvaltning og eiendomsdrift. Faget er i stor endring og blir mer og mer digitalisert, og da holder det ikke alltid lenger kun med fagbrev. Nå har vi laget et nettbasert kurs som er i tråd med dagens standarder og det føles bra å ha vært med på å skape en felles kompetanseplattform som mange kan dra nytte av», sier Pål Jacobsen, leder for Centre of Excellence Property.


Han rapporterer også at det har vært et utfordrende oppdrag fordi de ikke har gjort noe lignende før. Det har både vært skriftlig materiale og videoer som er utarbeidet av teamet hans.


«Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra NKI på alt utviklet materiale og på filmene som er laget for studiet. Nå håper vi at mange byggdriftere vil ta kurset», sier Pål.


Påmeldingen har åpnet og studiet lanseres 1. juni. Les mer og meld deg på her.