IKEA-flagg

IKEA tildeler kontrakt til Coor

Coor blir IKEAs nye serviceleverandør i Norge for Soft Facility Management-tjenester. Kontrakten har en varighet på fire år, med mulighet for to års forlengelse.

-Vi er glade for at IKEA har vist oss denne tilliten. IKEA og Coor har lignende selskapskultur og verdier og vi ser frem til et sterkt samarbeid. IKEAs tydelige bærekraftfokus, både på det sosiale og innen miljø, passer godt med vårt eget og vil være en viktig grunnmur i leveransen, sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge.


I tillegg til høye ambisjoner innen sosial bærekraft og klima, har det vært viktig for IKEA å velge en leverandør som deler deres fokus på gode kundeopplevelser.


-Coor deler IKEA sine verdier for People & Planet, og gjennom et langsiktig partnerskap skal vi sikre at vi jobber mot å redusere kostnader og øke effektiviteten på tvers av alle våre enheter, sier Henning Schmidt, District Facility Manager i IKEA Norge.


Leveransen har oppstart 1. juni 2023 og inkluderer tjenester som renhold, utomhustjenester, vaskeri og skadedyrbekjempelse, i tillegg til tjenester relatert til detaljhandel og servicetjenester i IKEAs restauranter. Kontrakten omfatter alle IKEAs varehus, samt alle lager og kontorer i Norge, med et samlet bruttoareal på rundt 250 000 kvm.

(Foto: IKEA)