Grandin

Husk hvor du så det først!

Jeg er glad for å kunne ønske deg velkommen til dette nummeret av Nova. Vår ambisjon er å skrive om aktuelle og relevante saker samt hendelser som inspirerer våre kunder, både i den offentlige og private sektoren. Det synes jeg at vi har lykkes med i dette nummeret, eller hva synes du?

Å håndtere ulike servicetjenester som en integrert helhet og ut fra en prosessorientert synsmåte, har mange fordeler – ikke minst muligheten til lokale synergier. I løpet av mine 12 år i bransjen har jeg gang på gang sett hvilke kvalitative og økonomiske gevinster det er mulig å oppnå.

I denne utgaven tipser vi deg om nyheter innen renhold som vår renholdsekspert Lars-Olov Hedman har vært med på å utvikle, og om det nye fremtidsyrket work space manager. Vi deler også våre erfaringer med fremgangsrik leverandørstyring under temaet "Outsourcingskolen".

Som sagt, håper og tror jeg at du som leser har stor glede og nytte av Nova. Hvor godt vi lykkes kan naturligvis bare leserne våre avgjøre. Hvis du vil diskutere en av artiklene eller er nysgjerrig på løsningene våre, er du velkommen til å kontakte meg direkte. Jeg ser frem mot en samtale med deg.

Høvik, november 2012

AnnaCarin Grandin,
Administrerende direktør, Coor i Norge

Er du nysgjerrig på Coor eller vil vite mer om virksomheten vår?

Kontakt meg gjerne!
Tlf. +47 45500292, annacarin.grandin@coor.com