Renhold fra Coor - landsdekkende totalleverandør

Coor har ressursene og kompetansen som kreves for å planlegge, organisere, utføre og løpende utvikle ulike typer av renholdstjenester. Profesjonelt og bærekraftig renhold for private bedrifter og offentlig sektor, gjort enkelt.

Kontakt oss i dag
Lokalvård-2-header - bilde av en person som utfører renhold på kontoret med tittelen langsiktig-arbeidsplasstrategi i alt-teksten | Coor

Fremtidens renhold

Her forteller Asbjørg Torpe, Innovation Manager for renhold i Coor, om viktige trender i bransjen.

Et fremtidsrettet og bærekraftig renhold

Coors størrelse, erfaring og forbedringsprosesser gjør oss til en langsiktig partner du kan stole på. Vi er en leverandør av renholdstjenester og et renholdsfirma for de bedrifter og organisasjoner som etterspør innovasjon i leveransen og helhetlige løsninger.

Vårt brede tilbud innenfor facility management gjør at vi er en partner for alle typer renholdstjenester. Gjennom å kombinere våre tjenester innenfor facility management og renhold tilbyr vi unike og fleksible løsninger som tilfører verdi til deg som kunde. Profesjonelt og bærekraftig renhold for private bedrifter og offentlig sektor, helt enkelt.

Hva inngår i renhold fra Coor?

Coor er i dag et av de største renholdsfirmaene i Norden. Vi har et komplett tjenestetilbud for ulike miljøer og overflater. Vi rengjør regelmessig cirka 10 millioner kvm hos mindre og større kunder i en rekke ulike bransjer. Våre kunder ønsker renholdsoppdrag i ulike typer lokaler, som hos skoler, i produksjonslokaler, på flyplass, ulike kulturarenaer og konserthus eller på kjøpesenter. Vi har også lang erfaring med renhold offshore, som en del av forpleiningsavtalen vi har med Equinor. 

Boksene under gir en oversikt over hva som inngår i renhold fra Coor:

 

 

Renhold av gulv og kontaktflater
Støvtørking av frie, vannrette flater
Tømming av avfallsbøtter
Renhold av toalett, fellesareal, trappeavsatser, inngangsparti
Etterfylling av toalettartikler og Antibac i fellesareal
Fjerning av flekker
Støvtørking av bilder, vegglamper, gulvlister, gelender, stoler m.m.
Smitterenhold
 

 

Vi leverer også spesialtjenester

Utover daglig renhold, som vi nesten alltid utfører som en abonnementstjeneste, så utfører vi også spesialtjenester, som for eksempel vindusvask, boning og polering av gulv, matterens og profesjonell hovedrengjøring. Slike ekstratjenester kalles også periodisk renhold, hvor renholdere med spesialisert kompetanse utfører renholdet.

Tilstrekkelig daglig renhold er økt hyppighet av renhold av kontaktflater, som dørhåndtak, arbeidspulter, kaffe-/tekjøkken, osv. Virus og bakterier blir oppløst og fjernet ved hjelp av såpe og vann, eller det kan inaktiveres ved bruk av desinfeksjon. Verken vanlige influensavirus eller coronaviruset regnes som resistent, som betyr at det er svært følsomt for alle vanlige rengjøringsmildler som brukes i både profesjonelt og ordinært renhold i dag.

Insta800 - bilde av en person som vasker vinduer med tittelen renhold i alt-teksten | Coor

Gjennom mange av våre renholdsoppdrag har vi fått god erfaring med å utføre funksjonsoppdrag etter den nordiske kvalitetsstandarden INSTA 800. INSTA 800 renhold er en standard med hensikten å måle og evaluere renholdskvalitet. Standarden er utviklet av kjøpere av renholdstjenester, fagorganisasjoner og bransjeorganisasjoner. 

Les mer om INSTA 800 her


Leter du etter ledige stillinger, trykk på knappen så kan du ta en titt >
Are you looking for available positions, press the button and have a look >
Ledige stillinger/available positions