Søke

Ting å tenke over før du velger leverandør av kontorrekvisita

Kontorrekvisita er en nødvendighet uansett hvor digital og skybasert bedriften din er. Det mange glemmer å ta med i betraktning, er hvor tidkrevende og vanskelig det kan være å ha oversikt over inventaret og huske å bestille f.eks. nytt skriverpapir før dere går tom.

Det kan også være vrient å beregne hvor mye av ting som teip, penner og permer dere vil trenge og hvor hyppig dere trenger nye leveranser. Men ikke fortvil – det er akkurat disse tingene leverandører av kontorrekvisita er til for å hjelpe deg med.

Velg en kontorrekvisita-leverandør som tar seg av det praktiske

Det er mange grunner til at det lønner seg å bruke en spesifikk kontorrekvisitaleverandør. Bestilling, organisering og levering av kontorrekvisita er kompliserte prosesser å sette seg inn i for en som ikke driver med det. Ved å hyre en kontorrekvisitaleverandør, gjør du en investering som vil lønne seg i det lange løp.

Både effektivitet, lønnsomhet og miljø kan forbedres hvis du velger rett leverandør av kontortjenester:

●       Forbedret økonomisk oversikt: Med en fast utgift til din leverandør av kontorrekvisita i f.eks. måneden eller året, har du full oversikt over kontorrekvisita-budsjettet og hva pengene går til.

●       Få det du trenger – hverken mer eller mindre: En god leverandør hjelper deg å fastslå din bedrifts spesifikke kontorrekvisita-behov. Slik får du akkurat det utstyret du trenger, når du trenger det. 

●       Aldri mer tom for skriverpapir: En kontorrekvisita-leveranse sørger for at dere aldri går tom for nødvendigheter som skriverpapir, blekk, penner o.l. når dere trenger det som mest. Unngå unødig stress med en god kontorrekvisitaleverandør.

●       Forbedre effektiviteten på arbeidsplassen: Du slipper å delegere ansvaret for kontorrekvisita over på noen som egentlig har andre ting å gjøre, som resepsjonisten. Dermed kan alle konsentrere seg om arbeidsoppgavene sine uten forstyrrelser eller stress.

Med en kvalitetsleverandør av kontortjenester, vil du kunne nyte alle disse fordelene og mange flere.

Flere fordeler ved å bestille kontorrekvisita-leveranse

Ulike bedrifter har ulike behov, og dermed er det viktig at en leverandør av kontorrekvisita har et stort utvalg av utstyr du kan velge fra. Hos en seriøs leverandør finner du alt du måtte trenge av kontorrekvisita, uansett behov.

Slik kan du få alt på ett sted; produkter, levering og bestilling – leverandøren tar seg av det hele. Å bestille fast kontorrekvisita-leveranse er også veldig tidseffektivt. Alt av leveranser kommer når de skal, uten at dere må stresse med å legge inn bestillinger. Det kan være lurt å vurdere en abonnementstjeneste, der hele prosessen er strømlinjeformet.

Det blir også lettere å ta miljøvennlige valg med rett kontorrekvisitaleverandør. Fordeler er det flere av. Velg en leverandør som har miljøvennlige produktlinjer, og jobber aktivt mot å bli en mer bærekraftig bedrift med konkrete tiltak. Det finnes mange ting man kan gjøre for å drive mer bærekraftig. Det å gå over de forskjellige tjenesteleverandørene din bedrift benytter seg av og vurdere å bytte til leverandører med en mer miljøvennlig profil, er en av disse tingene.

Det finnes tilbydere av facility management som kan ta seg av mer enn bare kontortjenester. Samme firma kan hjelpe deg med alt fra eiendomsdrift til konferanser og møter. Dere kan også få hjelp til å skaffe utstyr som kontormaskiner. Det kan være lurt å kontakte forskjellige leverandører for mer informasjon om kontorrekvisita-leveranse og lignende, slik at du kan sammenligne og finne leverandøren som møter dine behov.

Finn leverandører av facility management i Norge

Det kan generelt være lurt å se på forskjellige leverandører av kontorrekvisita på nett. Hvis du sammenligner faktorer som pris, utvalg og tilleggstjenester, finner du raskt frem til leverandøren som passer best for deg og din bedrift. Et raskt søk på frasen "kontorrekvisita pris", og du er i gang.

Tilleggstjenester som posttjenester og vaktmestertjenester kan også være kjekt å vurdere – det er enklest å samle flere tjenester hos en leverandør. Sikkerhetstjenester og energioptimalisering er også felt der man kan man samle tjenester på ett sted og spare penger. Disse tjenestene og flere samles ofte under paraplybegrepet facility management. Det kan være svært lønnsomt både økonomisk og praktisk sett å samle tjenestene dine hos én og samme tilbyder av facility management.