Kantinedrift og personalrestaurant med ekte matglede
Coor driver i dag mer enn 100 kantiner, personalrestauranter og kaffebarer. FOOD by Coor-familien av merkevarer kjennetegnes av ekte og bærekraftig matglede, smarte løsninger og engasjerte medarbeidere.
Som gjest hos oss vil du oppleve Norges hyggeligste, sunneste og mest inspirerende måltidsopplevelse på jobb. Gjennom sterke team, innovative løsninger og fantastisk service gjør vi lunsjen til dagens høydepunkt.

Kantinedrift hos Coor
Våre kunder er våre partnere
Vi tilbyr ulike modulbaserte konsepter der du som kunde kan være med på å designe etter gjestens egne ønsker. Vi kan tilby et komplett integrert personalrestaurantkonsept, eller noe mindre som en kaffebar med et godt matutvalg.
FOOD by Coor leverer førsteklasses måltidsopplevelser. Vi legger vekt på personlig service, verdiskapende styring og optimal drift. Vi har også bærekraft høyt på agendaen, slik at du kan være trygg på at tjenestene vi tilbyr også bidrar til en bedre verden. Les mer om bærekraftig kantine.
Er du ikke på utkikk etter en komplett personalrestaurant? Vi leverer også kantinedrift i mindre skala, som kiosk, kaffebar med godt matutvalg eller vending-maskiner som er fylt opp av velsmakende småretter dine ansatte kan forsyne seg av både sent og tidlig.

Les mer om kokkene våre som ble Norgesmestere

Et besøk i en FOOD by Coor-kantine skal være en opplevelse for alle sanser.
Vi har to basis-konsepter
Flokk er et moderne lunsjkonsept med en blanding av kjente retter og spennende nye smaker, med et bærekraftig hjerte. Vi benytter sesongens råvarer og ønsker å tilby sunne og klimavennlige løsninger som utgjør høydepunktet i hverdagen.
Essens byr på en kulinarisk reise basert på eksepsjonelle smaker, måltider som begeistrer og næringsrike, bærekraftige råvarer. Essens er for matentusiaster og engasjerte kokker som brenner for gode matopplevelser. Her får man den ekte restaurantfølelsen, med det siste innen mat- og teknologitrender, godt vertskap og godt håndverk.
Les mer om konseptene.
I tillegg har vi "Custom". Custom er for kunder som ønsker spesialtilpassede kantinetilbud, kiosk- eller vareutvalg. Dette er helt skreddersydd for den enkelte leveransen, for å skape løsninger der de andre konseptene ikke strekker til.
Love taste - not waste
Vi i jobber strategisk med fem av FNs bærekraftsmål:
- God helse og livskvalitet
- Ansvarlig forbruk og produksjon
- Livet i havet
- Stoppe klimaendringene
- Samarbeid for å nå målene
Sammen jobber vi for å minimere vårt miljøavtrykk og redusere matsvinn drastisk i årene fremover. Målet er å redusere matsvinn med 50 % innen 2025. Vi har siden 2017 målt matsvinn i alle kantinene våre. Dette gir oss data som kan brukes i hver enkelt restaurant så de kan jobbe med verdikjeden for å redusere svinnet så mye som mulig.
Vi forsøker i stor grad å bruke kortreiste og økologiske alternativer, og vi forsøker på ulike vis å bidra til gjestenes helse og velvære ved å oppmuntre dem til å spise sunnere.


Gjestenes mening teller
Vi fokuserer på sesongbaserte, kortreiste råvarer, følger med på trender og er opptatt av nye smaksopplevelser. Våre kreative matspesialister lager menyer med stor variasjon fra dag til dag. For å imøtekomme gjestenes behov og ønsker på en fleksibel og rask måte, bruker vi Foodback.
Foodback er en app, og gjennom en QR-kode plassert i kantinene kan gjestene enkelt gi daglige tilbakemeldinger på maten og servicen. Dette gjør at vi raskt kan håndtere eventuelle utfordringer på en konstruktiv måte.
Møtemat
Som kantinekunde hos Coor tilbyr vi næringsrik møtemat og mellommåltid i en hektisk jobbhverdag og ved større bedriftsarrangementer.
Les mer om vårt tilbud her


Vårt kaffe- og drikketilbud
Kaffe betyr mye for medarbeidernes trivsel. En god kaffebar holder liv i kontoret, og fungerer som et oppkvikkende friminutt for de ansatte. La Coor sørge for et godt utvalg økologisk kaffe og te, kaffeautomater og kaffestasjoner til ditt kontor.