Vi som jobber i Food & Beverage liker...
...Norske, kortreiste poteter
Poteter er en av de mest anvendelige og kjente grønnsaker vi har og er en perfekt følgesvenn til grillmaten. Poteter kan smakssettes med nesten hva som helst og kan serveres både kald og varm. Norske poteter er smaksfulle, næringsrike og en viktig del av vår kulturhistorie. Et lite stykke Norge på grillen.
...Sesongbaserte råvarer
Vi lager tilbehør, krydder og drikke basert på norske råvarer i sesong. Nå, for eksempel, er det høysesong for ramsløk. Den tørker vi og lager urtesalt av eller bruker fersk og lager et smakfullt urtesmør som i sin enkelhet går perfekt med grillmat.
Et annet eksempel er rabarbra. Rabarbra er flerårig, det vil si at den kommer igjen hvert år, den er hardfør og har en ganske lang sesong, noe som gir en stor innhøstning. En nydelig rabarbra-chutney er ikke bare deilig til grillmat, men også et godt eksempel på hvordan du kan bevare sesongen litt lenger og trylle frem en krukke med norsk sommer til høstens gryteretter.