Søke
Telia

Telia Company forlenger IFM-avtale med Coor i Norge og i Sverige

Coor har samarbeidet med Telia Company i Norden i over ti år og avtalen som blir forlenget er en såkalt vested outsourcing-avtale. Avtalen har en varighet på fem år, og en årlig verdi på rundt 100 millioner SEK.

Vested-avtalen omfatter et stort antall tjenester innen kontorservice, slik som renhold, resepsjon og konferanseservice. Coor skal levere til ca. 50 lokasjoner i Sverige og Norge.

Målet med avtalen er å utvikle FM-leveransen i tråd med Telia Companys viktige forretningsmessige mål, slik som kostnadsbesparelser og økt brukertilfredshet, med et særskilt fokus på bærekraft og innovasjon.

-Telia Company er en kunde som har høye ambisjoner, noe som stiller krav til oss som leverandør. Jeg ser den nye vested-avtalen med Telia Company som nok et bevis på at Coor er markedsledende i Norden, og ser frem til å fordype samarbeidet ytterligere, sier Mikael Stöhr, CEO og konsernsjef i Coor.

Vested outsourcing er en avtaleform der kunden og leverandøren bruker god tid på å utarbeide en avtale i fellesskap. Samarbeidet og forretningsmodellen bygger på at begge parter jobber mot felles mål, som måles gjennom KPIer.

Bilde: Tommy Nordström, Workplace Development Director, Group Real Estate, Telia Company, Fredrik Lindegren, Head of Group Real Estate, Telia Company, og AnnaCarin Grandin, adm. direktør i Coor Sverige og påtroppende konsernsjef i Coor.

Vested Outsourcing guide | Coor

Guiden Vested Outsourcing: Ny modell for partnerskap skaper verdi for både kunde og leverandør

Relasjonsbaserte forretningsmodeller er en voksende trend innen Facility Management (FM). Flere har oppdaget at det er vanskelig å skape en langsiktig og innovativ FM-leveranse som bidrar til konkurransefordeler i kjernevirksomheten. Dette kan skyldes at FM-tjenester anskaffes med stort fokus på pris og detaljstyring. I stedet etterspørres det stadig oftere en resultatbasert forretningsmodell der et nøye utarbeidet samarbeid skaper en samstemmig interesse hos både kunde og leverandør. Målet med Vested er å gi kunden lavere kostnader i kombinasjon med inntektsøkende innovasjoner samtidig som leverandøren får muligheten til å oppnå bedre lønnsomhet enn vanlig.

Last ned fil