Sterkt tilskudd til Coors toppledelse

Marianne Storhaug har begynt som direktør for salg og forretningsutvikling i Coor Norge. Storhaug kommer fra stillingen som direktør i Capgemini Invent, hvor hun de siste 10 årene har jobbet med salg og ledelse, strategisk rådgivning og fagutvikling.

Coor er blant Nordens ledende Facility Management-selskaper, og er en velkjent aktør innen såkalt «integrert FM», der det leveres et bredt spekter av tjenester til en kunde. Coor leverer også renhold, kantine og eiendomsdrift som enkelttjenester.

Storhaug kommer fra rollen som direktør i Capgemini Invent. Hun er utdannet sivilingeniør Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, samt innen corporate finance. Tidligere har hun blant annet arbeidet innen private equity og i Storebrand.

«Jeg har et svært positivt inntrykk av Coor, og er imponert over alle de dyktige og løsningsorienterte medarbeiderne jeg har hatt gleden av å treffe så langt. Fokuset på innovasjon, digitalisering, bærekraft og mennesker var noe av det som spesielt tiltalte meg ved Coor», sier Storhaug.

Coor opplever stor etterspørsel etter facility management-tjenester, og har en ambisiøs vekststrategi.

«Jeg er glad for å få Marianne med på laget. Med hennes erfaring fra strategisk rådgivning og systematisk arbeid med strategiske kunder tror jeg hun er riktig person til å videreutvikle salgs- og forretningsutviklingsfunksjonen i Coor», sier Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge.

Storhaug blir del av toppledergruppen i Coor i Norge.