Søke
DNVE

Det Norske Veritas Eiendom har inngått ny avtale med Coor

Det Norske Veritas Eiendom AS er eier av Veritas-senteret på Høvik utenfor Oslo der DNV GL og Stiftelsen Det Norske Veritas har sine hovedkontor.  Avtalen innebærer at Coor har ansvar for å utvikle og ta hånd om alle drifts- og vedlikeholdstjenester i Veritas-senteret, herunder 100 000 kvm i kontorbygg, 40 000 kvm i parkeringshus, 40 boliger og 300 mål med park, brygger og naturområder, innbefattet den prisbelønte Veritasparken.  

Coor skal også ta hånd om alle drifts- og vedlikeholdstjenester for Veritas-bygget i Stavanger, med 15 000 kvm kontor og 5 000 kvm parkering.  Dette bygget er eid av DNV GL Pensjonskasse. 

- Etter 15 års samarbeid har Det Norske Veritas Eiendom inngått en ny avtale med Coor etter en omfattende anbudsprosess. Vi setter stor pris på denne tillitserklæringen og er glade for at DNVE er fornøyde med våre tjenester. Vi jobber hardt med å stadig utvikle og forbedre leveransen for å kunne støtte både DNVE, leietagere og besøkende til Veritasparken på best mulig måte, kommenterer Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge.

Kontrakten har en varighet på opp til fem år dersom alle forlengelsesopsjonene blir utløst.