Coor signerer stor renholdsavtale med Olav Thon Gruppen (OTG)

Coor skal fra 1. februar levere renholdstjenester til 46 av OTGs kjøpesentre i Norge. Årlig kontraktsverdi er om lag 46 millioner kroner og varigheten er på tre år med mulighet for inntil to års forlengelse.

«Dette er en kjempespennende leveranse for Coor som vil gjøre det mulig for oss å utforske nye regioner. Vi har hatt en åpen og tillitsfull dialog med Olav Thon Gruppen gjennom hele prosessen og skal bidra med vår kompetanse og erfaring for å sikre at kjøpesentrene holder en høy renholdsstandard», sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor i Norge.


Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge Foto: Coor


Med store flater er kjøpesentre også utmerkede testarenaer for innovative løsninger, slik som avanserte renholdsroboter eller andre smarte, digitale løsninger. Det vil være høyt fokus på innovasjonssamarbeid i kontrakten.

Totalt vil leveransen dekke et areal på ca. 270.000 m2 og omfatte daglig renhold av alle fellesarealer slik som gulv, toaletter, heiser og trapper.

Det vil også være mulighet for butikkene på kjøpesentrene å inngå egne renholdsavtaler med Coor.

Coor skal levere renhold til alle OTGs kjøpesentre i Oslo, Akershus (med unntak av Drøbak City), Vestfold, Agder, Rogaland, Hordaland og Møre og Romsdal.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Kommunikasjonsansvarlig i Coor Norge, Nicoline Skrent-Ellingsen
Nicoline.Skrent-Ellingsen@coor.com
Tel: +47 415 67 518


Om Coor
Coor er en av Nordens ledende facility management-leverandører, som først og fremst leverer integrerte og komplekse totalleveranser (IFM). Coor tilbyr spesialistkompetanse innenfor kontorservice, eiendomsservice og strategiske rådgivningstjenester rettet mot utvikling av kundenes servicetilbud til sine ansatte.

Coor skaper verdi gjennom å utføre, lede, utvikle og effektivisere kundenes servicetjenester slik at de støtter kundenes kjernevirksomhet. Det kan for eksempel dreie seg om renholdstjenester, eiendomsservice, personalrestauranter eller post- og resepsjonstjenester.

Blant våre kunder finnes et stort antall store og små virksomheter, både private og offentlig, slik som ABB, AB Volvo, Aibel, Aker Solutions, DNV-GL, E.ON, Ericsson, Equinor, EY, NCC, Danske politiet, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan og Volvo Cars.

Coor startet opp i 1998 og ble notert på Nasdaq Stockholmsbørsen i 2015. I Norge har vi vært tilstede siden 2004. Coor tar et stort ansvar for egen virksomhet både mot kunder, medarbeidere og eiere, samt for hvordan vi påvirker samfunnet og miljøet i et bredere perspektiv. Les mer på www.coor.no

 

 

Denne e-posten ble sendt til pressify+@meltwater.com
Coor, Vollsveien 6, Lysaker, Bærum 1366, Norge
Avslutte abonnementet