Coor og Aker Solutions signerer forlengelse

Coor har siden 2015 vært Aker Solutions hovedpartner for facility management-tjenester. Nå fornyes avtalen frem til 2025. Estimert årlig kontraktsverdi er 125 millioner kroner. 

 

Aker Solutions er en global leverandør av produkter, systemer og tjenester til olje- og gassindustrien. Avtalen mellom Coor og Aker Solutions inkluderer tjenester slik som renhold, eiendomsservice, kontorservice, personalrestauranter, sikkerhet og resepsjonstjenester til flesteparten av Aker Solutions kontor- og produksjonsanlegg i Norge, i tillegg til boligtjenester.


Nikolai Utheim, adm. direktør i Coor i Norge, Anders Nordberg, Vice President Strategic Sourcing i Aker Solutions
Foto: Coor

«Vi er glade og stolte over at Aker Solutions har valgt å skrive ny kontrakt med Coor. Vi er deres hovedleverandør av facility management-tjenester i Norge, og vi ser frem til å videreutvikle samarbeidet i årene som kommer. Utslagsgivende for fornyelsen har vært et meget godt samarbeid med Aker Solutions, både sentralt og lokalt, gode leveranser og trygghet i riktige priser», sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge.

Coor har et team på nær 150 ansatte som jobber for Aker Solutions og sentrale fokusområder fremover vil være HMS, samt nye og innovative FM-løsninger for å utvikle effektive og kvalitetsgode løsninger for brukerne hos Aker Solutions.


For mer informasjon, vennligst kontakt:


Kommunikasjonsansvarlig i Coor Norge, Nicoline Skrent-Ellingsen
Tel: +47 415 67 518


Om Coor
Coor er en av Nordens ledende facility management-leverandører, som først og fremst leverer integrerte og komplekse totalleveranser (IFM). Coor tilbyr spesialistkompetanse innenfor kontorservice, eiendomsservice og strategiske rådgivningstjenester rettet mot utvikling av kundenes servicetilbud til sine ansatte.

Coor skaper verdi gjennom å utføre, lede, utvikle og effektivisere kundenes servicetjenester slik at de støtter kundenes kjernevirksomhet. Det kan for eksempel dreie seg om renholdstjenester, eiendomsservice, personalrestauranter eller post- og resepsjonstjenester.

Blant våre kunder finnes et stort antall store og små virksomheter, både private og offentlig, slik som ABB, AB Volvo, Aibel, Aker Solutions, DNV-GL, E.ON, Ericsson, Equinor, EY, NCC, Danske politiet, Saab, Sandvik, SAS, Telia Company, Trafikverket, Vasakronan og Volvo Cars.

Coor startet opp i 1998 og ble notert på Nasdaq Stockholmsbørsen i 2015. I Norge har vi vært tilstede siden 2004. Coor tar et stort ansvar for egen virksomhet både mot kunder, medarbeidere og eiere, samt for hvordan vi påvirker samfunnet og miljøet i et bredere perspektiv. Les mer på www.coor.no