Coors oppkjøp av West Facility Management er ferdigstilt

I slutten av mai annonserte Coor Norge at selskapet kjøper West Facility Management sin virksomhet i Hordaland og Oslo. I dag er avtalen ferdigstilt.

«Vi overtar et sterkt selskap med rundt 300 flinke folk som nå blir del av Coor-familien», sier Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge. «West har et svært godt rykte, og de ansatte trives godt. Nå skal vi jobbe hardt for å vise både kunder og nye kolleger at Coor er verdt deres tillit».

Coor er et av Nordens største selskaper innen facility management, og har en klar vekststrategi. Avtalen om kjøp av West er en av flere nye og store avtaler så langt i 2018.

«Først styrket vi oss innen eiendomssegmentet med overtakelsen av OBOS Eiendomsdrift. Så har vi gått inn i en ny samarbeidsform med Storebrand i en såkalt vested-avtale, samt fått fornyet tillit fra flere store kunder. Nå overtar vi en av de raskest voksende facility management-selskapene i Norge de siste årene. Vårt mål er å fortsette denne positive utviklingen og vokse videre», forteller Utheim.

West Facility Management tilbyr i hovedsak renholdstjenester. Selskapet, som ble grunnlagt i 1980, har vokst betydelig de siste årene. West har en årlig omsetning på ca. 130 millioner og har ca. 300 ansatte.

Les mer om vårt tilbud innen renhold: https://www.coor.no/tjenester/renhold/