Coor forlenger avtale med Det Norske Veritas Eiendom (DNVE)

Det Norske Veritas Eiendom (DNVE) har sitt hovedkontor i Veritasparken, som ligger på Høvik utenfor Oslo. Avtalen innebærer at Coor har ansvar for å utvikle og ta hånd om drifts- og vedlikeholdstjenester på DNVEs eiendommer. Eiendommenes totalareal er på ca. 100 000 kvm. Kontrakten inkluderer også drift og vedlikehold av Veritasparken.

"DNVE er en av våre eldste kunder, som vi har samarbeidet med helt siden 2005. Vi er derfor ekstra glade for at DNVE nok en gang gir oss fornyet tillit. Vi tilstreber en kontinuerlig utvikling av våre tjenester og leveranser i kontrakten for å kunne støtte både DNVE og besøkende til Veritasparken på best mulig måte", kommenterer Nikolai Utheim, administrerende direktør i Coor Norge.

Coors norske virksomhet har vokst kraftig de siste årene.

"Det skjer mye i Coor Norge akkurat nå. I januar offentliggjorde vi oppkjøpet av OBOS Eiendomsdrift og i mai inngikk vi avtale om oppkjøp av facility management-selskapet West Facility Management. Coor har i dag rundt 1,400 ansatte i Norge og omsetter for omtrent 2 milliarder kroner. Vi ser ytterligere forretningsmuligheter på det norske markedet", sier Mikael Stöhr, CEO og konsernsjef i Coor-gruppen.

Kontrakten med DNVE har en varighet på to år, med mulighet for forlengelse på to år til. Den består av faste abonnementstjenester med mulighet for ytterligere prosjektvolumer og har en årlig verdi på minst 25 millioner kroner. 

Les mer om vårt tilbud innen eiendomsdrift: https://www.coor.no/tjenester/eiendomsservice/