Totalleverandør for Equinor-satsning

Coor var totalleverandør da Equinor i januar 2019 åpnet to digitale støttesentre i Bergen.

Bilde av kontorbygg - Coor Norge om oss | Coor

Etter bare få måneder i drift har støttesentrene allerede gitt gode resultater fra feltene som er koblet opp mot land. Sentrene er strategiske digitale investeringer. Geo Operation Centre (GOC), som nå samler geologiressurser på land som tidligere har vært spredt offshore, er forventet å gi innsparelser for 270 millioner kroner i året. 

Equinor-Ole Jørgen Bratland.jpg

Coor har hatt ansvaret for prosjektering, innredning, arkitekt og gjennomføring av utbygging sammen med underleverandører under hele prosjektet. Geo Operations-senteret er et såkalt 24/7-miljø som betyr at det foregår arbeid der døgnet rundt. Dette stiller ekstra krav til smart plasserte sosiale soner og støydemping. Det er lagt vekt på kvalitet og funksjonalitet i lokalene, med blant annet støydempende vegger, støydempende plater i himling og doble glassvegger, alt utført etter retningslinjer for Equinors merekvare og fargepalett.

IOC_landskap_2.jpg

Over 50 Coor-ansatte har vært involvert i prosjektet fra start til slutt, i tilegg til eksterne underleverandører. Som totalleverandør har Coor hatt stort fokus på HMS underveis i prosjektet, hvor det har vært viktig å bevisstgjøre alle underleverandører og fagspesialister.