Coor vinner ny stor IFM-avtale i olje- og gassektoren

Coor Service Management har tegnet avtale avtale med Frontica Business Solutions om levering av integrerte facility management-tjenester (IFM) på Fornebu.

Frontica Business Solutions tilbyr bemanning, rådgivning, teknologi, kategoristyring og andre outsourcingstjenester til store selskaper globalt. Avtalen mellom Coor og Frontica er en IFM-avtale som innebærer at Coor tar over ansvaret for FM-tjenestene over tid. Frontica er ansvarlig for kontraktsledelsen på oppdrag fra deres kunder, som inkluderer Aker Solutions, MHWirth, Fjords Processing med flere.

Eksempel på tjenester som inngår i avtalen er renhold, eiendomsservice, kontorservice, sikkerhets- og resepsjonstjenester til kontor i seks bygninger som rommer 3 800 ansatte samt drift av en stor personalrestaurant.

Det årlige faste abonnementsvolumet estimeres til ca. 42 millioner NOK. Utover abonnementsvolumet inkluderer avtalen variable tilleggs-/prosjektvolum. Leveransen starter 1. juli 2015.

- Dette er fantastisk avtale som innebærer at vi styrker vår possjon ytterligere i olje- og gassektoren, der vi fra før har avtale med blant annet Statoil og Aibel. Vi ser frem til å utvikle FM-tjenestene og den integrerte leveransen i nært samarbeid med våre kunder, slik at den over tid støtter deres kjernevirksomhet optimalt, sier Mikael Stöhr, konsernsjef for Coor Service Management.