SDC i Danmark velger Coor som integrert facility management-leverandør

"SDC er en virksomhet som arbeider med innovative løsninger til deres finansielle kunder i Norden, og derfor passer våre virksomheter godt sammen, siden Coor arbeider aktivt med intelligente løsninger og forbedringer til våre kunder”, uttaler Jørgen Utzon, adm. direktør for Coor Service Management i Danmark.

En del av de nye innovative løsningene til SDC vil bl.a. være integrert FM IT-system for bestillinger og ledelsesrapportering, digitalisert SmartFlow-posthåndteringssystem for fysisk post samt nooen attraktive tilbud til SDCs medarbeidere med hensikt å gjøre deres hverdag lettere. Det er første gang at SDC har valgt å outsource alle servicefunksjoner til samme leverandør.

”Vi ønsker å fokusere på vår kjernevirksomhet derfor har vi valgt å outsource facility management-området til Coor. Dette skjer for å sikre optimal drift og kontinuerlig fokus på forbedringer innenfor facility management-området. Vi tror at denne outsourcingen vil gi de berørte medarbeiderne enda bedre muligheter for utvikling av faglig kompetanse”, sier SDCs økonomidirektør Henrik Buchholt Bach.

Oppstart er 1. november 2014

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Henrik Buchholt Bach Økonomidirektør, SDC +45 4259 1613blobid1.png hbb@sdc.dk
Jørgen Utzon Adm. direktør, Coor Service Management +45 2363 7178 jorgen.utzon@coor.com