SAS fornyer avtalen med Coor som skandinavisk servicepartner

Coor skal fortsette å utvikle og levere integrerte tjenester til SAS i Danmark, Norge og Sverige nye seks år. Den totale kontraktsverdien er minst 1 150 MSEK.

Den nye avtalen innebærer at Coor fortsetter å levere og serviceleveranser til SAS ́ 15.000 ansatte samt selskapets kontorer og anlegg i Skandinavia. Den nye kontrakten er på seks år og består av et fast abonnement samt tilleggstjenester og prosjekter ved behov.Coor arbeider kontinuerlig med å utvikle og harmonisere serviceleveransen i de tre skandinaviske landene, slik at SAS-kundene blir betjent på best mulig vis. Samtidig arbeider Coor med å identifisere og gjennomføre besparelser for SAS-konsernet innen alle servicenivåer.

- Vi er svært stolte og glade for at SAS igjen velger Coor som en servicepartner. Vi ser det som et tegn på styrke at vi har et sterkt konkurransedyktig tilbud som gir merverdi til kunden, og at vi har kompetanse og krefter til å raskt tilpasse våre tjenester til kundenes endrede behov, sier Mats Jönsson, konsernsjef i Coor.

Servicetjenestene leveres til alle SAS ́ kontorer og anlegg i Skandinavia, med konsentrasjon rundt Kastrup, Gardermoen og Stockholm-Arlanda. Serviceleveransen er bred både eiendoms- og arbeidsplassrelaterte tjenester, som for eksempel bygningsvedlikehold, energi, sikkerhet, resepsjon og sentralbordtjenester, kantiner og prosjekter.

- Vi trenger en servicepartner som er lydhør og fleksibel, og som kan tilpasse leveransen etter den situasjonen som SAS befinner seg i. Vi har fått et kostnadseffektivt tilbud med fortsatt utviklingen leveransen, sier Bjørn Frivold, administrerende direktør i SAS Group Facility Management.

Coor innledet et samarbeidet med SAS i 2008, da den første avtalen ble inngått.