Mikael Stöhr ny konsernsjef i Coor Service Management

I begynnelsen av 2013 tiltrer Mikael Stöhr som ny adm.dir. og konsernsjef i Coor Service Management. Han etterfølger Mats Jönsson, som etter 14 år velger å forlate konsernsjefrollen.

Mats Jönsson har vært adm.dir. og konsernsjef i Coor-konsernet siden selskapet ble startet i 1998. Siden den gang har Coor vokst veldig raskt og utviklet seg til et av Nordens ledende service management-selskaper, med en omsetning på over SEK 7 milliarder, 5 600 medarbeidere og en svært sterk kundebase. Etter 14 år velger Mats å forlate rollen som adm.dir. og konsernsjef. Han etterfølges av Mikael Stöhr, som i dag arbeider som adm.dir. og konsernsjef i godstogselskapet Green Cargo. Mats Jönsson kommer til å fortsette som styremedlem i selskapet når han forlater sin rolle som adm.dir. og konsernsjef på begynnelsen av 2013.

- Mats Jönsson har betydd utrolig mye for selskapet og dets vekst. Vi aksepterer hans beslutning om å forlate sin nåværende rolle og setter pris på at han fortsetter å arbeide for selskapet. Jeg er samtidig svært fornøyd med at han etterfølges av Mikael Stöhr. Mikaels kompetanse og brede erfaring, ikke minst fra fremgangsrike vekstselskaper, i kombinasjon med gode lederegenskaper og entusiasme, sikrer en fortsatt sterk utvikling for selskapet, sier Anders Narvinger, styreleder i Coor Service Management.

Mikael Stöhr tiltrer sin nye stilling senest i april 2013. Mats kommer til å bli værende i sin nåværende rolle inntil da.

- Jeg er veldig stolt over hvordan Coor har utviklet seg siden selskapet ble startet, noe som det ikke hadde vært mulig å gjennomføre uten svært kompetente og dedikerte medarbeidere. Jeg ser frem mot å fortsette å arbeide for selskapet, men etter 14 år synes jeg at det er på tide å overlate plassen til en ny kraft med utmerkede erfaringer som kan fortsette å utvikle selskapet, sier Mats Jönsson, adm.dir. og konsernsjef for Coor Service Management.

Mer informasjon, pressebilder osv. finnes på www.coor.com. Bilder av Mikael Stöhr kan lastes ned fra www.greencargo.com.

For ytterligere informasjon, kontakt

Åsvor Brynnel Kommunikasjonssjef, Coor + 46 8 553 954 04 asvor.brynnel@coor.com