Coor nominert til prestisjefull miljøpris

Ti selskaper fra hele verden ble nominert til Diversey's "Sustainable Innovation Award 2011" som ble delt ut i Auckland, New Zealand. Tross hard konkurranse var Coor blant de siste finalistene til den prestisjefulle utmerkelsen. Coor ble nominert for miljømerkingen Coor Green Services som er den første i sitt slag innen servicesektoren i verden.

Diversey er et globalt selskap med høye ambisjoner om bærekraft, og deltar i WWFs karbondioksidprogram "Climate Savers". For å oppmuntre til og fremme grønn og bærekraftig innovasjon har Diversey etablert "Sustainable Innovation Award". I 2011 ble Coor nominert til utmerkelsen med miljøgranskningsverktøyet "Coor Green Services", som et av ti miljøinitiativer.

- Vi er veldig stolte av Coor Green Services, og ser på utmerkelsen som en bekreftelse på at det er et redskap som hjelper oss og våre kunder til å minske miljøpåvirkningen, sier Magdalena Aspengren, miljø- og kvalitetsansvarlig i Coor.

Coor Green Services er en egenutviklet miljømerking som omfatter de vanligste servicetjenestene som Coor har ansvar for. Tjenestene evalueres ut fra relevante miljøkriterier som omhandler mer enn hva loven krever. Verktøyet er unikt i sitt slag og gjør Coor til det første serviceselskapet i verden som har tatt et samlet grep rundt miljøspørsmål og tilbyr sine kunder en heldekkende miljømerking av tjenestene.

- Coor Green Service har generert mye oppmerksomhet. Interessen er stor både fra våre kunder og bransjen. I 2011 evaluerte vi servicetjenester på 140 kontorer, eiendommer og industrianlegg, og resultatet av revisjonen presenteres innen kort tid, sier Magdalena Aspengren.

Evalueringsverktøyet er dynamisk, som innebærer at det kan tilpasses utviklingen over tid, og kan derfor garantere en høy miljøambisjon.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Stein Johannessen, Miljø- og kvalitetsansvarlig, Coor Norge
+47 907 84 830, stein.johannessen@coor.com

Magdalena Aspengren, Miljø- og kvalitetsansvarlig, Coor Group
+46 8 553 959 05, magdalena.aspengren@coor.com