Hvem er Coor og hva gjør vi?

Vi skal skape Nordens hyggeligste, sunneste og mest inspirerende arbeidsplasser. Gjennom sterke team og fantastisk service, gjør vi det mulig for våre kunder å bruke tiden sin på det de kan best.

Kontakt oss i dag!

Våre tjenesteområder

Renhold

Coor har identifisert tre makrotrender som vil bidra til å gjøre det både mulig og ønskelig å endre måten vi leverer rengjøringstjenester på. I stedet for tradisjonelle leveringsmodeller, som ofte er basert på frekvens eller forhåndsdefinerte oppgaver, ønsker vi å skape en fleksibel leveringsmodell. På en fremtidsrettet og bærekraftig måte.

Kantinedrift

Vi har som mål å skape nye spisevaner. Vaner som gjør både mennesker og planeten sunnere, for eksempel ved å øke inntaket av plantebasert kosthold og redusere matsvinn. Suksesskonseptet er å utvikle menyer basert på lokale ingredienser og ønsker, samt å omfavne nye ideer og initiativer.

Eiendomsservice

Utviklingen av ny teknologi innen eiendomsbransjen har vokst raskt de siste årene. Coor har identifisert tre nøkkelområder som er avgjørende å håndtere og utmerke seg innen, for å støtte kunders ambisjoner innen eiendomsservice og bærekraft.


Dersom du ønsker ytterligere informasjon fra oss, ta veldig gjerne kontakt via skjema nedenfor.