"Coor reddet livet mitt"

Den varme kulturen og oppmuntrende ledere er to av grunnene til at Foroozan Ahmad Nia liker arbeidet sitt som renholder på Coor så godt. Jobben i Coor ga Foroozan muligheten til å bli i Sverige.

Foroozan Ahmad Nia

Hva jobber du med i Coor?
- Jeg jobber som renholder og utfører også noen ganger vaktmesteroppgaver i en av våre kunders lokaler i Uppsala.

Hvor lenge har du jobbet i Coor?
- Jeg kom til Sverige fra Iran i 2018 og fikk et vikariat hos Coor som renholder i Stockholm. Jeg hadde jobbet midlertidige i denne stillingen i to år da jeg ble spurt om jeg kunne jobbe for samme kunde i Uppsala. Dette vil gi meg muligheten til en fast stilling. Mannen min jobbet også for Coor i Stockholm og ble også tilbudt fast stilling i Uppsala, så da bestemte vi oss for å flytte hit.

Hvordan er det å jobbe hos Coor?
- Jeg elsker å jobbe i Coor. Jeg slet med å få permanent oppholdstillatelse og ble avvist flere ganger. Etter bare to måneder i Uppsala hadde jeg fått hjelp med oppholdstillatelsen min, og da fikk jeg også en fast heltidsstilling. Coor reddet livet mitt på den måten at jeg fikk muligheten til å jobbe og bli i Sverige. Arbeidskulturen blant Coor-ansatte er varm, og vi har gode muligheter til faglig utvikling. Lederne støtter virkelig de ansatte. Jeg har ikke familie i Uppsala, men kollegene mine føles virkelig som en familie. Vi har også mye sosialt på jobben hvor vi er sammen og har det gøy!

Hva liker du best med jobben din?
- Jeg liker veldig godt å jobbe sammen med kollegene mine, og jeg elsker når kunden er glad og fornøyd. Det er også fint å kunne utføre noen vaktmesteroppgaver, som å olje hagemøblene eller skifte lyspærer.

Hva drømmer du om?
- Jeg er utdannet ingeniør og studerte IKT i Iran. Jeg studerer for tiden svensk og engelsk mens jeg jobber i Coor og håper å få jobb som ingeniør her i Sverige i fremtiden.