Fakturaadresse og merking av faktura

Som en del av vår miljøsatsning ønsker vi i størst mulig grad at våre leverandører benytter EHF-fakturering.

Fakturaadresse til Coor Norge er:

Coor Service Management AS

A 310
Postboks 424
3002 Drammen

Org.nr. NO 983 219 721 MVA

Fakturareferanse må alltid oppgis:

Fakturaer som har feil adresse, feil firmanavn, mangler eller har feil fakturareferanse vil bli returnert for retting.

  1. Dersom du har blitt instruert av din kunde hos Coor om å oppgi innkjøpsordrenummer, må det gjøres i formatet (1234-12345678) under "Ditt ordrenummer" eller lignende. I disse tilfellene kreves det én faktura per innkjøpsordre, ingen samlefakturering er tillatt.
  2. Hvor det ikke finnes IO-nr.: Faktura må uavhengig av IO-nummer eller fravær av dette ALLTID merkes med fornavn og etternavn til Coor-ansatt og/eller avdelingsnummer. Eksempel: 4110 Ola Nordmann. Navn og ansvar legges alltid inn i kundereferansefeltet (deres referanse-felt).
  3. Ytterligere informasjon, for eksempel arbeidsordrenummer, må plasseres i brødtekst/ fakturatekst

Faktura per e-post

Fakturaer kan sendes via e-post til følgende adresse:

Coor.A310@coor.com

PDF-fakturaer via e-post skal sendes som én PDF-fil (dvs. fakturaer og vedlegg må være i samme fil) og e-posten kan ikke inneholde informasjon eller bilder for øvrig.

Det er kun tillatt med én faktura per e-post. Som emne (subject) i e-posten skal fakturanummer oppgis (feltet kan ikke stå tomt).


E-faktura

Som en del av vår miljøsatsning oppfordrer Coor alle sine leverandører til å benytte seg av EHF-faktura. På denne måten sikres en effektiv fakturaprosess både for deg som leverandør og oss som kunde.

Coor har standardisert EHF (ElektroniskHandelsFormat) som sitt elektroniske fakturaformat. Du kan produsere dine fakturaer i EHF fra eget fakturasystem, benytte formidlingstjenester eller bruke en nettbasert fakturaportal.

Se nærmere informasjon om EHF og elektronisk faktura på DIFI's hjemmesider her

Ta kontakt med Coor sine samarbeidspartner InExchange AB for å få hjelp til å komme i gang med elektronisk faktura. Har du allerede en avtale med annen operatør/ formidlingssentral kan du naturligvis bruke denne videre, forutsatt at denne har samtrafikavtale med InExchange.

InExchange AB
Telefon: +46 500 44 63 60
Epost: support@inexchange.se


Spørsmål?

 

Hvis spørsmålet gjelder bestillinger kontakt alltid din avtalepartner i Coor.

Hvis du har spørsmål om leverandørfakturaer, vennligst kontakt: vendor.no@coor.com