Språk / Nettstedet

Languages

Change site

Coor + Svanemerket = sant

Coor har svanemerket hele spekteret av renholdstjenesten sin i Norge. Som en svanemerket renholdsvirksomhet jobber vi kontinuerlig med å redusere klimabelastningen med bærekraftig, kjemikaliefri ressursbruk.

Svanen, Coor, miljömärkning

Svanemerket er det offisielle miljømerket i Norden, opprettet av myndighetene for å sikre troverdige miljøkrav. Svanemerket skal gjøre det enkelt å velge det mest miljøvennlige produktet eller tjeneste. Ved å svanemerke rengjøringstjenesten vår dokumenterer Coor at vi tilbyr en tjeneste av høy miljøvennlig kvalitet. Vi jobber med miljøhensyn i alle ledd av renholdstjenestene våre – uten at det går på bekostning av kvalitet eller effektivitet. 

For å bli sertifisert med Svanemerket, må en virksomhet imøtekomme strenge krav til arbeidsprosess og forbruk av rengjørings- og vaskemiddel, transport, utslipp og kvalitet. Svanemerket stiller også arbeidsetiske krav om at rengjøringstjenesten skal være oppført i Arbeidstilsynets register over godkjente renholdsvirksomheter. I tillegg får personalet opplæring og oppfølging i forbruk og miljømerking av rengjøringsmidler, kvalitetssikring av rutiner for rengjøring og følgende miljøpåvirkning. 

Les mer om hva en svanemerket renholdstjeneste innebærer (.pdf)