Smarte kontorløsninger og servicetilbud

Å skape en attraktiv, bærekraftig og velfungerende arbeidsplass som er optimalisert for fremtidens behov er mer aktuelt enn noen gang. For å lykkes trenger vi å se helheten og kombinere moderne design med fremtidens løsninger, servicetjenester og smart teknologi.

Les vår nye rapport

Smarte kontorløsninger

Coor tar ansvar for å skape fremtidens arbeidsplass

Mange selskaper er usikre på hva de skal gjøre for å skape en arbeidsplass som er tilpasset fremtiden. Våre arbeidsplassstrategene ser at mange velger den enkle veien og kaller det en "hybridløsning". Vi står overfor en endring der arbeidsgivere må komme nærmere sine ansatte og lære dem bedre å kjenne for å forstå hva de faktisk trenger og verdsetter. Arbeidsplassen må tilby opplevelser og tjenester som gjør ansatte mer produktive og effektive. Servicen må også skape trivsel for ansatte og gjøre deres liv enklere og mer helsefremmende.

Coor tar ansvar for å skape fremtidens hybride arbeidsplasser, med alt fra strategier til smarte tjenester og fremtidens service.

Strategisk arbeidsplassutvikling

Coor tilbyr strategisk rådgivning for å skape attraktive arbeidsplasser. Vi har hjulpet mange kunder, både innen offentlig og privat sektor, med å utvikle, forbedre og optimalisere deres kontorer. Våre eksperter formulerer fremtidens arbeidsplasser.

Arbeidsplassstrategene har lang og bred erfaring. De støtter alt fra arbeidsplassstrategier og endringsledelse til ulike typer av smarte tjenester og nye serviceroller som gjør det nye arbeidslivet enklere, med økt velvære, innovativt og bærekraftig. Coor hjelper også med inspirasjon, forstudier, analyser, ytoptimering, dimensjonering, endringsledelse, prosjektledelse, forvaltning og styring. Alt som sikrer arbeidsplassene for fremtiden!

Les mer her ➝

Få rådgivning av våre arbeidsplasseksperter

Eksempel på

Smarte kontorløsninger

Coor SmartDelivery – en hybrid posthåndtering
En tradisjonell postløsning er ikke lenger optimal for fremtidens kontor. Vi har en sporbar logistikkløsning for post, pakker og gods med fleksibel og sikker levering - hjemmekontor, landsted eller kontoret? Alt er mulig.

Coor SmartClimate – for trygghet og effektivitet
Pandemin har løftet hygiene og helse høyt opp på agendaen. Et bedre innemiljø gir tryggere ansatte, mer velværende arbeidsplasser og dermed økt produktivitet. Vi tilbyr blant annet luftrenere, virushemmere og sensorer som måler karbondioksid og temperatur.

Coor SmartSpaces – optimaliserer det fleksible kontoret
Med hjelp av sensorer og digitale målere får du sanntidsinformasjon om beleggsgrad og kan optimalisere og utvikle bruken av arealer med hjelp av databaserte beslutninger. 

Coor My Workplace –  mobilapp som forenkler hverdagen
Med all arbeidsplassinformasjon i en smart app i telefonen, forenkler vi både hverdag og arbeidsliv. Her kan man for eksempel bestille mat, se ledige kontorplasser og bestille konferanserom.

Coor SmartAmbience – stemningsfull musikk
Bakgrunnsmusikk skaper en god atmosfære og påvirker stemningen på arbeidsplassen din. Med riktig musikk for ulike miljøer skapes fokus, trivsel og trygghet.

Coor SmartEnergy – energieffektiviserer det moderne kontoret
Økt hjemmekontor har ført til ujevn kontorbeleggning. SmartEnergy er en effektiv tjeneste som samler inn, analyserer og optimaliserer kontorets energibruk. Systemet gir detaljert, data-drevet overvåkning av den totale energisituasjonen i sanntid.

Coor SmartLighting – riktig bruk av lys øker velvære
Riktig belysning har en direkte positiv innvirkning på den mentale og fysiske helsen. Ved å simulere daglys kan SmartLighting påvirke blant annet melatonin nivåene i kroppen, noe som igjen gir bedre nattesøvn, økt velvære, produktivitet og kreativitet hos medarbeiderne.

Eksempler på

Moderne serviceroller

Community & Wellbeing Manager

Sosiale aktiviteter på kontoret blir stadig viktigere når vi ikke ser hverandre så ofte. Serviceroller styrker bedrifts- og kontorkulturen ved å arrangere aktiviteter og arrangementer som bygger samhold og øker samhørigheten.

Concierge Manager

For fremtidens kontor er det viktig å forenkle arbeidstakernes hverdag. De kan få hjelp med serviceoppgaver som for eksempel renseri, hjemmestell, sykkelreparasjoner og bilpleie... alt som gjør arbeidslivet enklere.

Barista

En utdannet barista lager en luksuriøs fersk kaffe med forskjellige bryggemetoder rett på kontoret når du ønsker. Smaken, lukten og følelsen av luksus øker velværet, gleden og trivselen for dine ansatte - hverdagsluksus rett og slett!

Hygiene- og trivselsvert

Trygghet på arbeidsplassen er i dag sterkt knyttet til renhold og lokalvedlikehold. Coors hygieneverter øker tryggheten og trivselen gjennom sin synlighet og fokus på usynlig skitt. Trivselsverten kan også utføre mange andre serviceoppgaver på kontoret, noe som skaper ytterligere trivsel, orden og ryddighet.

Bærekraftsvert

Rollen har ansvaret for å sikre at kontoret alltid er så bærekraftig som mulig. Ansvaret inkluderer for eksempel inspirerende skilt og moduler for avfallshåndtering, interne utdannelser.

 
The Workplace Revolution

Fremtidens kontor bør være mer enn bare et arbeidssted. Det skal være attraktivt å komme dit, det skal være en opplevelse å være der og behovet for å komme tilbake skal være stor.

Strategier for arbeidsplasser

Coors arbeidsplassstrateger omformer kontoret til en attraktiv og inspirerende arbeidsplass - for ansatte og besøkende!

 

Coors nye hovedkontor

Vi står selv i utfordringen om å realisere fremtidens arbeidsplass – på vårt eget hovedkontor. Ansattes behov er i fokus!

 

Innsikt og erfaringer

Gjennom vår kunnskap og kompetanse kan dere skape attraktive arbeidsplasser ut fra deres ansattes behov og ønsker.

 


Revolusjonen begynner med Coor

Fyll ut dine opplysninger nedenfor, så tar vi kontakt med deg og snakker mer om dine ansattes behov, arbeidsplassens forutsetninger og hvordan våre løsninger kan tilpasses din bedrift.

 

Portrett mann

Oskar Lindbäck

Acting Head of Advisory Services