Trender og inspirasjon om fremtidens arbeidsplasser

Coor er tilstede på hundrevis av arbeidsplasser rundt om i Norden. Det gjør oss til eksperter på både dagens og fremtidens arbeidsliv, og vi vet hva ansatte trenger og ønsker.


Les vår nyeste rapport

I dag ser vi en tøff konkurranse om talenter og en kamp om medarbeidernes tid og plass. Kontorene får derfor en helt ny betydning for bedrifter; Ansatte forventer at framtidens arbeidsplasser er tilpasset deres behov, opplevelser og følelser, ellers vil de forlate sin bedrift. Det viser en undersøkelse som Coor har gjort blant beslutningstakere og medarbeidere rundt om i Norden.

"Join the Workplace Revolution"

Coor har gjennomført en ny nordisk studie basert på beslutningstagere og ansattes perspektiv. Innsikt, erfaringer og råd på reisen mot fremtidens arbeidsplass - slik oppfylles bedriftenes og medarbeidernes nye behov


Våre strateger innen arbeidsplassutvikling deler sine erfaringer og innsikter.

Pandemien har akselerert utviklingen av arbeidsplassene, og nå står vi overfor helt nye krav enn tidligere. Coors brede og langvarige erfaring gir oss en unik innsikt i framtidens arbeidsplasser; vi ser hva nordiske ansatte trenger, vi vet hva som fungerer, og vi holder oss oppdatert på både forskning og aktuelle trender innen området.

Våre rådgivere innen arbeidsplassspørsmål bidrar til å skape inspirerende, smarte og bærekraftige arbeidsliv. La deg inspirere av deres innsikter, trendspådommer, undersøkelser og analyser av den aller nyeste forskningen på området.


Inspirerende lesing

Fordyp deg innen spennende og aktuelle innsikter innen området:


The Workplace Revolution

Fremtidens kontor bør være mer enn bare et arbeidssted. Det skal være attraktivt å komme dit, det skal være en opplevelse å være der og behovet for å komme tilbake skal være stor.

Coors nye hovedkontor

Vi står selv i utfordringen om å realisere fremtidens arbeidsplass – på vårt eget hovedkontor. Ansattes behov er i fokus!

 

Strategier for arbeidsplasser

Coors arbeidsplassstrateger omformer kontoret til en attraktiv og inspirerende arbeidsplass - for ansatte og besøkende!

 

Tjenester for fremtiden

Å skape en attraktiv, bærekraftig og velgjørende arbeidsplass, optimalisert for fremtidens behov, er mer aktuelt enn noen gang.

 


Revolusjonen begynner med Coor

Fyll ut dine opplysninger nedenfor, så tar vi kontakt med deg og snakker mer om dine ansattes behov, arbeidsplassens forutsetninger og hvordan våre løsninger kan tilpasses din bedrift.