Coors fremtidige kontor handler om følelser og opplevelser

Med utgangspunkt i visjonen om å skape de beste arbeidsmiljøene i Norden - smarte, bærekraftige og fulle av glede - utvikler Coor det optimale fremtidskontoret.

Les vår siste rapport

Smart og bærekraftig, med opplevelse og velvære i fokus

Med utgangspunkt i visjonen om å skape de beste arbeidsmiljøene i Norden - smarte, bærekraftige og fulle av glede - arbeider Coor selv med å skape fremtidens arbeidsplass i det som kalles "den nye normalen".

Det nye opplevelsebaserte arbeidsmiljøet kan ikke bare skapes ved hjelp av interiør - vi ser på helheten og kombinerer design med fremtidens tjenester og ekte, smart teknologi. Vi lar også Coors arbeidsplassstrateger lede arbeidet fra start til slutt.

Her i et ganske vanlig kontorbygg skaper vi et ganske uvanlig arbeidsliv - smartere, mer bærekraftig, og full av glede. Det nye kontoret vil også være et miljø der vi kan vise, utvikle og teste fremtidens tjenester, smarte løsninger og innovasjoner.

En viktig suksessfaktor er å bygge inn og ta hensyn til fleksibilitet. Behovene og forutsetningene ser forskjellige ut i dag og i fremtiden. Coors hovedkontor skal på en smidig og effektiv måte kunne optimaliseres for ulike medarbeideres behov over tid.

Coor Advisory

Rapport om fremtidens arbeidsplass

Les mer om fremtidens arbeidsplass i Coors rapport der ansatte og beslutningstakere i Norden gir sitt syn på dagens og fremtidens arbeidsplass.

 

Annacarin

"Fleksibilitet er et nøkkelord for Coors fremtidige hovedkontor. Vårt nye hovedkontor skal enkelt kunne optimaliseres for ulike medarbeideres behov over tid"

AnnaCarin Grandin
Vd Coor

Sara

"Hvert øyeblikk på kontoret teller! Vi skaper de beste forutsetningene for at kontoret skal være en verdifull opplevelse for ulike personer."

Sara Ericsson
Coors Advisory


”Make every moment matter”

Vårt mål er å skape en arbeidsplass for fremtiden der våre ansatte og besøkende får det meste ut av hvert øyeblikk. Temaet for vårt nye hovedkontor er nettopp "Make every moment matter", der arbeidsplassen designes helt ut fra ansattes og gjestenes opplevelser. Hvert øyeblikk teller og hver stund må bety noe. Alt fra velkomsten, den første kaffekoppen og når man går i et møte, til behovet for godt lys, frisk luft og hvile. Her skal det være mulig å finne kreative løsninger på problemer og smidige funksjoner for digitale samarbeid.

Les hele artikkelen ➝

Coors fremtidige kontor


The Workplace Revolution

Fremtidens kontor bør være mer enn bare et arbeidssted. Det skal være attraktivt å komme dit, det skal være en opplevelse å være der og behovet for å komme tilbake skal være stor.

Tjenester for fremtiden

Å skape en attraktiv, bærekraftig og velgjørende arbeidsplass, optimalisert for fremtidens behov, er mer aktuelt enn noen gang.

 

Strategier for arbeidsplasser

Coors arbeidsplassstrateger omformer kontoret til en attraktiv og inspirerende arbeidsplass - for ansatte og besøkende!

 

Innsikt og erfaringer

Gjennom vår kunnskap og kompetanse kan dere skape attraktive arbeidsplasser ut fra deres ansattes behov og ønsker.

 


Revolusjonen begynner med Coor

Fyll ut dine opplysninger nedenfor, så tar vi kontakt med deg og snakker mer om dine ansattes behov, arbeidsplassens forutsetninger og hvordan våre løsninger kan tilpasses din bedrift.