Fremtidens arbeidsplass setter opplevelsen i sentrum

"The Workplace Revolution" er her!
Tiden er inne for at arbeidsgivere skaper attraktive kontorer utifra medarbeidernes behov. Coor har oversikt over hva som er viktig på fremtidens arbeidsplass; smarte, bærekraftige og funksjonelle arbeidsplasser oppmuntrer til gode møter mellom kolleger, kreativitet og innovasjon.

Join the Workplace Revolution
Bilde for vår nye rapport | Coor

"Join the Workplace Revolution"

Innsikt, erfaringer og råd på reisen mot fremtidens arbeidsplass - slik oppfylles bedriftenes og medarbeidernes nye behov

I Coors undersøkelse er det noen områder som skiller seg ut når det gjelder hvordan vi ser på arbeidsplassen vår:

Halvparten av alle nordiske foretak har problemer med å få medarbeiderne tilbake til kontoret fordi mange ansatte stiller krav til full fleksibilitet.

36 % av medarbeiderne er innstilt på å bytte arbeidsgiver hvis det ikke skjer forbedringer på kontoret i løpet av de to kommende årene. Tallet er hele 51% i alderen 18 til 30 år. Tre av fem bedrifter planlegger strukturelle endringer på sine arbeidsplasser i løpet av 2023. Det viser den seneste undersøkelsen som Coor har gjennomført. Totalt deltok 1 300 beslutningstakere og medarbeidere i Norden.

Se filmer med våre arbeidsplasseksperter:

Webinaret

Bli inspirert av vårt nylig innspilte webinar, "Arbeidsplassen i fremtiden - hvordan oppfylle behovene til bedrifter og medarbeidere". Kontorer og arbeidsplasser endrer seg, og hele 59% av nordiske selskaper planlegger en strukturell endring de neste to årene. Er dere en av dem?"

The Workplace Revolution

Fremtidens kontor må være mye mer enn bare et arbeidssted. Det må være tiltrekkende å komme dit, en opplevelse å være der, og lengselen tilbake må være stor.

Innsikter og erfaringer

Ta del i vår kunnskap og kompetanse til å skape deres egne attraktive arbeidsplasser ut fra deres medarbeideres behov og ønsker.

Coors nye hovedkontor

Vi står overfor utfordringen med å realisere fremtidens arbeidsplass selv - på vårt eget hovedkontor. Behovene til våre medarbeidere får fullt fokus!

Tjenester for fremtiden

Å skape en attraktiv, bærekraftig og velværende arbeidsplass som er optimalisert for fremtidens behov er mer aktuelt enn noensinne

Få rådgivning av våre arbeidsplasseksperter

Coors arbeidsplassstrateger former kontoret til et attraktivt sted for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr strategisk rådgivning om fremtidens arbeidsplasser og valgene som fører dit.