Fremtidens arbeidsplass setter opplevelsen i sentrum

"The Workplace Revolution" er her!
Tiden er inne for at arbeidsgivere skaper attraktive kontorer utifra medarbeidernes behov. Coor har oversikt over hva som er viktig på fremtidens arbeidsplass; smarte, bærekraftige og funksjonelle arbeidsplasser oppmuntrer til gode møter mellom kolleger, kreativitet og innovasjon.

Join the Workplace Revolution

"Join the Workplace Revolution"

Coor har gjennomført en ny nordisk studie basert på beslutningstagere og ansattes perspektiv. Innsikt, erfaringer og råd på reisen mot fremtidens arbeidsplass - slik oppfylles bedriftenes og medarbeidernes nye behov

Fremtidens arbeidsplass er her!

 

Se filmer med våre arbeidsplasseksperter:

Webinaret

Bli inspirert av vårt innspilte webinar, "Arbeidsplassen i fremtiden - hvordan oppfylle behovene til bedrifter og medarbeidere". Kontorer og arbeidsplasser endrer seg, og hele 59% av nordiske selskaper planlegger en strukturell endring de neste to årene. Er dere en av dem?"

The Workplace Revolution

Fremtidens kontor må være mye mer enn bare et arbeidssted. Det må være tiltrekkende å komme dit, en opplevelse å være der, og lengselen tilbake må være stor.

Innsikter og erfaringer

Ta del i vår kunnskap og kompetanse til å skape deres egne attraktive arbeidsplasser ut fra deres medarbeideres behov og ønsker.

Coors nye hovedkontor

Vi står overfor utfordringen med å realisere fremtidens arbeidsplass selv - på vårt eget hovedkontor. Behovene til våre medarbeidere får fullt fokus!

Tjenester for fremtiden

Å skape en attraktiv, bærekraftig og velværende arbeidsplass som er optimalisert for fremtidens behov er mer aktuelt enn noensinne

Få rådgivning av våre arbeidsplasseksperter

Få rådgivning av våre arbeidsplasseksperter

Coors arbeidsplassstrateger former kontoret til et attraktivt sted for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr strategisk rådgivning om fremtidens arbeidsplasser og valgene som fører dit.