Utviklingsporsjekter Coor

Profesjonell prosjektutvikling

Coor har mange års erfaring med å lede mindre og større utviklingsprosjekter som f.eks. leietakertilpasninger, installasjoner og flytteoperasjoner. Vi har også erfaring med nybyggprosjekter som stiller høye krav til et overordnet livsløpsperspektiv. Coor stiller med kompetente   prosjektledere med erfaring fra mange sektorer.

Erfaring kombinert med bred kompetanse

Vi tilbyr erfarne prosjektledere til leietakertilpasninger og installasjonsprosjekter innen bygg, strømforsyning, telekommunikasjon, vann og avløp, ventilasjon, kjøling, kontroll og overvåking.

Noen typer utviklingsprosjekter som vi tar del i:

  • Ombygging
  • Tilbygg
  • Installasjon
  • Renovering
  • Flytting


Mange av prosjektlederne våre er knyttet til bestemte kunder, mens andre tildeles etter behov og utfører tjenester for eksterne.

Nybyggprosjekter med livsløpsperspektiv

Tidlig involvering i nybyggprosjekter gir mulighet for langsiktige, kostnadseffektive og bærekraftige løsninger av høy kvalitet. Vårt engasjement i de fleste Offentlig-Privat-Samarbeid (OPP) i Sverige og Norge innebærer at Coor har mer erfaring innen prosjektledelse, bygge- og forvaltningsfaser for bygg enn noen annen nordisk leverandør av serviceledelse. Det største eksisterende OPP-prosjektet er bygging av universitetssykehuset NKS (Nya Karolinska Solna) i Solna, nær Stockholm, Europas største byggeprosjekt.