Ledende renholdskompetanse Coor

Ledende renholdskompetanse

Coor er i dag en av de største leverandørene av rengjøring. All rengjøring er basert på vårt eget Coor Cleaning Concept (CCC). Gjennom kontinuerlig kompetanseutvikling og kvalitets- og internkontroller, sikres korrekt kvalitet og utførelse.

Vår standard sikrer kvalitet

I våre rengjøringsoppdrag bruker vi vår egen standard - Coor Cleaning Concept (CCC).Konseptet er basert på moderne rengjøringsteknikker og dekker alt fra effektive inngangsløsninger, moderne og effektivt utstyr, rengjøringsmaskiner, vaskefasiliteter til effektive og miljøvennlige rengjøringsmidler og logistikkløsninger. Med CCC tilpasses både rengjøringsprogram og metoder til kundens behov og betingelser.

Alle typer renhold

Vi tilbyr renhold av alle typer bygninger og miljøer. I tillegg til daglig renhold, tilbys også hovedrenhold, byggrenhold, sluttrengjøring og vinduspuss.

Eksperter på gulvpleie

Riktig gulvpleie forlenger gulvets levetid og er en forutsetning for å oppnå kostnadseffektivt og kvalitetsrenhold. Vi har den kunnskapen og erfaringen som behøves for å velge og gjennomføre kostnadseffektiv og kvalitativ gulvpleie.

Vi leder utviklingen innen spesialrenhold

På sykehus og i farmasøyt og matindustrien stilles høyere krav til renslighet og hygiene enn ved kontorarealer. Coor har bred kunnskap og lang erfaring med renhold av slike lokaler. Gjennom vår kontrakt ved Nya Karolinska Solna er vi aktivt deltagende i valg av materialer og utvikling av fremtidige rengjøringsstandarder innenfor sykehusmiljø.

Representative inngangsløsninger

Funksjonelle inngangsløsninger er både representative og tilpasset for å hindre at smuss og vann bringes inn gjennom inngangsdøren. Basert på grundig gjennomgang av kundens behov, optimaliseres bruken av matter, matter gir et innbydende førsteinntrykk, en mer kostnadseffektiv rengjøring og en høyere kvalitet på renholdet.

Kostnadseffektive og gode hygieneløsninger

God personlig hygiene er viktig på alle arbeidsplasser. Vi tilbyr kostnadseffektive, miljøvennlige og gode løsninger for alle toalettrom inkl. behovsanalyse, installasjon av sanitære systemer og påfyll av hygieneartikler.