FOOD By Coor

FOOD by Coor

Mat og drikke skal være en kilde til nytelse. Vi har basert konseptet FOOD by Coor på vår matlagingsglede, vårt kundeengasjement og vår kunnskap på området. Men fremfor alt baserer vi konseptet på våre entusiastiske medarbeidere.

Et besøk på en FOOD by Coor-restaurant skal gi en opplevelse for alle sanser. Vi lover deg god service, mat med ferske ingredienser som tilberedes av engasjerte kokker i et harmonisk restaurantmiljø.

Vi er overbevist om at ansvar leder til engasjement, og følgelig har våre entusiastiske medarbeidere i Coor mandat til å tilpasse hver enkelt restaurant til dine behov og ønsker. Vi gir våre kokker kreativt spillerom slik at de får den friheten de trenger for å skape god mat. Vi er av den oppfatning at god mat smaker bedre når den er tilberedt med pasjon og kreativitet.

Vi jobber aktivt for å redusere miljøbelastning ved å tilby sunne og miljøvennlige alternativer. VI forsøker også å inspirere gjestene til å spise mer vegetarmat og strekker oss langt for at du skal føle deg vel etter et besøk i en av våre restauranter.

Dette lover vi

Vårt konsept FOOD by Coor hviler på seks prinsipper, som også er våre kundeløfter.

1. Kundetilpasning

Ansvar skaper engasjement, en desentralisert styringsmodell gjør at vi får engasjerte medarbeidere som stimuleres til å bruke egen kreativitet.

2. Matglede

Ferske råvarer tilberedt med kjærlighet og pasjon av profesjonelle og engasjerte medarbeidere resulterer i sunn mat med god kvalitet. Vi sørger for variasjon i meny og retter, slik at kundene serveres ny og spennende mat.

3. Personlig service

Gjennom vårt  Servicekurs «Service i stjerneklasse» som alle våre medarbeidere deltar på, arbeider vi aktivt med kundeservice.

4. Atmosfære

I samarbeid med kunden forsøker vi å skape et harmonisk miljø i våre restaureanter,  vi kan bidra med vår kunnskap om arkitektur og akustikk kombinert med et moderne og tidløst uttrykk.

5. Innovasjon

Vi satser på utviklinger av innovasjoner for å sikre at vi er i front av utviklingen. Vår efaring og kunnskap innen logistikk kombineres med det nyeste innen kasseløsninger, og slik skapes flyt og kortere køer. Dette sikrer effektivitet og en god opplevelse vet besøk i våre restauranter.

6. Bærekraft

Sentrale innkjøpsavtaler, samordning av ressurser og et ekte miljøengasjement  gir valuta for pengene og bærekraftige løsninger. Vi arbeider aktivt med bærekraft på måter som gir økonomiske fordeler for kundene våre, samtidig som miljøpåvirkningen reduseres.

FOOD by Coor har startet et matavfallsreduksjonsprogram med det mål å redusere matavfallet med 20% innen utgangen av 2018 - Reduce Food Waste.

Vil du vite mer om FOOD by Coor? Ta kontakt med

Stian Dignes_FOOD By Coor

Stian Dignes

Tjenestespesialist FOOD by Coor

+47 92063760

stian.dignes@coor.com

stian.dignes@coor.com